dijous, 9 de maig del 2013

Sembla que, finalment, l'Ernest no té res...

Us ha agradat el capítol d'avui? A nosaltres si! Hem tingut algunes alegries... Sembla que, finalment, els problemes de cor que tenia l'Ernest han quedat amb ensurt. Ha anat a visitar-se amb el cardiòleg i les proves han confirmat que no té res greu. L'Ariadna estava molt nerviosa i ha començat a parlar davant de la Mercè sobre què faria si el seu pare fos mort... però ha trucat i l'Ernest li ha comunicat la bona notícia. Desprès, un cop celebrats els bons resultats, la Raquel ha demanat a l'Ernest que sigués més sincer amb ella... I li ha dit la veritat, que el nou disseny de casa seva no li agrada gens... I han fet l'amor. Però, segur que l'història de l'Ernest ha acabat? Podria ser que els guionistes ens la tinguessin guardada? Opineu als comentaris!

2 comentaris:

  1. Una pregunta les nostres opinions importen, perque estem fart de dir el mateix d'aquesta parella i sembla que ningu ens escolta. També entenc que per molts es una serie casolana per pasar l'estona i tampoc es important.

    ResponElimina
  2. Si pot ser que els guionistes tinguin algo guardat i a sobre dolent perque com mori l' ernest aixo ja no tornara a ser el mateix

    ResponElimina