dissabte, 25 de maig del 2013

Les millors i les pitjors trames de "La Riera" són...

Diumenge passat iniciàvem una enquesta on us demanàvem que escrivissiu quines són les trames que agraden més als espectadors i fans de "La Riera" i quines són les trames que agraden menys. Doncs el resultat és que han votat vint-i cinc persones, i amb aquests vots podem definir el següent:

Les millors trames de "La Riera"
A la casella de les millors trames de La Riera i ha hagut molta varietat d'opinions, igual que a la de pitjors. Els resultats són els següents:

  • La trama clarament guanyadora han estat les picabaralles d'en Claudi i la Lídia: fins a 9 persones destaquen que és una de les millors trames de "La Riera"
  • També quatre persones destaquen les trames de les parelles d'en Sergi: Sergi-Maribel i el triangle amorós d'en Sergi, la Cristina i l'Enric.
  • També és destacable la trama d'en Teo, que té molt intrigada als espectadors: "La trama que em té intrigada és la del Saporo i la relació de soci amb el Nil, la intriga de saber si és legal el personatge o no..." Fins a quatre persones destaquen que actualment és una de les millors trames.
  • També hi han dues trames actuals que agraden als espectadors i que ells destaquen: a dues persones els hi agrada la trama de l'assassinat d'en Jofre i a dues més la del reportatge de la Míriam i en Dani.
  • També cal destacar algunes altres trames que agraden a alguns espectadors: La del secret dels Flaquer i la Lali i l'Aurora i també l'antiga relació entre l'Ernest i la Marta.
  • També hi ha un espectador que diu que li agrada "Qualsevol relació humana, mare-fills, cuina, personal, amics, germans, veïns..."














Hi esteu d'acord amb l'opinió dels espectadors? Anem a veure les trames que no agraden massa:

Les pitjors trames de "La Riera"
En aquesta casella hi ha hagut menys varietat d'opinions:
  • Cinc persones creuen que la trama d'en Sergi i la Mercè que l'ajuda no els hi agrada: "Crec que ja és gran per trobar feina ell solet", opina un dels espectadors.
  • La segona trama que menys agrada de "La Riera" és la trama de la relació entre la Raquel i l'Ernest.
  • Tres persones destaquen que una de les trames que menys els hi agrada és la de la Carme i les seves iniciatives socials.
  • També tres persones destaquen que no els hi agrada la trama de l'Aurora i el pare Biològic.
  • A dues persones no els hi agrada la trama d'en Balló i en Dani, i a dues persones més la trama, actualment desaparescuda, del port.
  • També a dues persones no els hi agrada la trama dels Flaquer, i l'Albert jubilat, i a una persona no li agrada la trama de la Lídia i en Claudi.




Doncs aquests són els resultats! Podríem fer-ne dos titulars:
  1. Les millors trames de "La Riera" són les picabaralles d'en Claudi i la Lídia i també la trama d'en Teo, que té molt intrigada als espectadors.
  2. Les pitjors trames de "La Riera" són la d'en Sergi i la seva mare buscant-li feina i la relació Ernest-Raquel.
Hi esteu d'acord? Hi voldríeu afegir alguna cosa més? Opineu als comentaris!




1 comentari: