dissabte, 18 de maig del 2013

Peter Vives treu un bon 7,5 però no supera a cap dels altres actors ni actrius

I ja tenim a punt els resultats del joc dels actors i actrius d'aquesta setmana! Aquesta setmana, per raons tècniques, hem hagut de publicar els resultats avui dissabte a la tarda. Però bé, anem per el que estàvem. Aquesta setmana els fans de La Riera hem pogut valorar l'actor que fa de Nil a La Riera. Finalment, entre tots els vots rebuts hem fet la mitjana i ha sortit un 7,5 de mitjana! Felicitats, Peter Vives!

Els vots rebuts
Així han anat els vots: deu persones creuen que en Peter Vives es mereix un 10 de nota, vuit persones creuen que es mereix un 9, tretze persones creuen que es mereix un 8, sis persones creuen que es mereix un 7, quatre persones un 6, una persona un 5, una altra persona un 4, una altra un 3 i finalment tres persones un 0. 

Dubtes i classificació
Cal recordar que aquesta setmana un dels seguidors d'aquest bloc ha dit que ficava un 0 al Peter Vives perquè a la sèrie va fer xantatge a la Lídia, un personatge que aquest seguidor admira. Us hem de recordar, però, que en aquest joc es tracta de valorar la seva feina com a actors i no com el personatge que interpreten. Tot i així, en Peter Vives es col·loca a la última posició del ranking, però ha estat a punt de superar o empatar amb la Cristina Plazas (Cristina), que va treure un 7,6.

















I aquesta setmana...
Aquesta setmana; i fins diumenge que ve; els fans de La Riera valorarem la Lídia! L'Anna Sahun! Si voleu votar-la ja podeu fer-ho aquí! Aquesta setmana hem incorporat una nova manera d'expressar la nota que li poseu. A sota de cada nota, podeu posar, si vosaltres voleu, perquè li heu posat la nota que li heu posat. Al llarg de la setmana recollirem el que heu dit i ho publicarem al blog. Moltes gràcies! I si voleu saber tota l'actualitat del joc dels actors i actrius, entreu aquí! Gràcies!

1 comentari:

  1. Si us agrada Anna Sahun us deixem la seva pag de Fans https://www.facebook.com/notifications?id=165748556871005

    ResponElimina