diumenge, 19 de maig del 2013

Quina és la teva trama preferida de "La Riera"?

Ep rierencs i rierenques! Avui diumenge iniciem una enquesta especial que durarà fins dissabte que ve on podeu opinar sobre quina és la trama de "La Riera" què us agrada més i quina és la que us agrada menys! Si voleu opinar és molt fàcil: només heu d'entrar aquí i respondre cada pregunta: Quina és la trama de "La Riera" què us agrada més i quina és la trama de "La Riera què us agrada menys? No tenen perquè ser trames actuals, per exemple, tant podeu posar que una de les vostres trames preferides és la de la tensió sexual d'en Claudi i la Lídia o la trama de la Mireia i la mare biològica, per exemple. Podeu posar trames tant actuals com antigues.

Algunes trames d'aquesta temporada
Durant aquesta temporada, entre d'altres, hem tingut trames molt diverses, com, per exemple el comiat de la  Maribel; la lluita constant d'en Sergi amb l'Enric i el seu amor amb la Cristina; l'amor de l'Ernest i la Raquel; en Nil, la Lídia i en Claudi al casino; el secret dels Flaquer i la Lali i l'Aurora; l'assassinat d'en Jofre; la malaltia d'en Guillem; la lluita d'en David i en Balló al port; la Mercè i la pintura; la Marina i en Gabriel... i moltes que ens deixem!

Ja podeu votar!
Dissabte que ve, a la tarda, recollirem les diverses opinions i vosaltres podreu veure quines trames agraden i desagraden més als espectadors! Quina us agrada més, i quina menys? Ja podeu votar aquí: http://www.surveymonkey.com/s/ZYV66H7  o si ho preferiu, escriure la vostra opinió als comentaris!

2 comentaris:

  1. a mi tot lo que tengui que veure en sergi..per suposat en maribel.que ja no esta,esper que torni.

    ResponElimina
  2. La Riera ens manté amb la incognita d saber qui és el Saporo realment......, m'agrada la relació Nil-Saporo cm a sòcis. A veure q passara!!!!!!!!!!

    ResponElimina