Els altres guionistes

En aquesta pàgina podeu ficar comentaris escrivint les vostres pròpies idees per a La Riera. Sereu els (altres) guionistes de La Riera!

8 comentaris:

 1. Lídia quan se'n assabenta que l'ex-mosso de quadra estava darrera el xantatge i que encara és viu, contacta amb ell i li ofereix un "tracte" la seva vida a canvi de que espanti ben espantat en Nil perquè decideixi abandonar el casino per sempre cedint poders al seu pare.

  ResponElimina
 2. Desde octubre 2012, he comentado lo siguiente: Claudi y Maribel, no pueden faltar, personajes muy importantes y seguidos por el publico, (que supongo sera la idea). Claudi ya lo tenemos, supongo que sus anviciones no destrozaran a sus hijos, que se dedique a destrozar a la Lidia, ya le iria bien......El Sergi, es hora que se haga un viaje a Dinamarca y podamos ver algo de lo que fue la serie hace tiempo, una trama de amor y no tantos frentes abiertos. Dejar al menos una historia de amor como debe ser, que supongo volvera la Maribel y tendra su propio restaurant, el 117? compra la parte del grupo atea ? algo por aqui estaria bien. Dani....que conozca a alguien y deje de venganzas con el Batllo......Mireia que termine conociendo toda la verdad de una vez por favor.

  ResponElimina
 3. La Lídia no ha d'anar mai a la presó,entesos????????????????????????????Fa mesos que ho dic i parlo seriosament

  ResponElimina
 4. En el resum de les properes emissions ja surt el que passarà fins al divendres 15 de març.M'agradaria fer un resum de com m'agradaria que continués la setmana següent,anterior a Setmana Santa:18 de març:Definitivament la Mireia es veu obligada a deixar de viure a casa de l'Aurora i la Lali,i decideix tornar a casa als seus pares.L'Alèxia,la dona de l'Enric Batea s'enfronta amb la Cristina i en parla amb l'Enric.La Raquel i l'Ernest tenen una fort discussió perquè no coincideixen en la manera de tractar amb l'Ariadna 19 de març:Avui és l'operació d'en Guillem,però a la Lídia li sortirà un greu imprevist.La Cristina es troba en un dilema:No sap si deixar en Sergi per l'Enric Batea o fer un viatge amb en Sergi,que en parla amb l'Ernest.I en Gabriel es planteja tornar amb la Marina 20 de març:En Claudi i l'Ona reben males notícies sobre la Judit i estan amoïnats de debò.Mentrestant,la Mireia no sap si instal.lar-se definitivament a casa dels seus pares.I l'Ernest i la Raquel arriben a un acord,però la Sònia hi fica cullerada 21 de març:Finalment la Lídia ha donat al ronyó en Guillem i sembla que l'operació ha anat forç bé,però l'Adrià,el fill de la Lídia segueix tenint molta febre i ella i en Miquel estàn francament preocupats.La Sílvia està decidida a marxar de Sant Climent,però potser no ho ha pensat bé...I la Cristina,conscient que està enamorada de l'Enric,talla la seva relació amb en Sergi 22 de març:L'Alèxia comença els tràmits de la superació i està decidida a anar descaradament contra l'Enric i la Cristina.A més,avui la Cristina i l'Alèxia es tornràn a enfrontar.L'Aurora i la Mireia aclareien les coses.I la Judit,que continua l centre de rehabilitació,é incapaç ara com ara de deixar de prendre drogues

  ResponElimina
 5. La Marta Giralt torna amb una criatura d'un any de l'ernest

  ResponElimina
 6. Que fanci el contrari del que esta fen, no hi ha mes

  ResponElimina
 7. Estaria bé que tornesin els personatges d'en Freddy (el camell de la comarca) i el gran i excelentissim senyor Teo Sapporo. El podeu fer ressucita o alguna cosa aixi.

  ResponElimina
 8. Per cert, m'he deixat de dir que també estaria be que parlessin de la familia d'en Teo, de la seva infancia i dels seus enemics de quan era estafador, com per exemple en Raul Batista que era molt perillos. I també estaria molt be que es tornés a parlar dels russos extorsionadors.

  ResponElimina