dimarts, 28 de maig del 2013

Què passaria si en Sergi anés a Lleida?

A en Sergi li ha sortit una oferta de feina, però el problema és que és a Lleida, i tant la Cristina com la Mercè no volen que hi vagi.  Què passaria amb la Cristina si en Sergi anés a Lleida? Tallarien la relació, o al contrari, la reforçarien? Creieu que funciona la relació d'en Sergi i la Cristina? L'altre dia es van discutir per el càtering del casino d'en Sergi i avui s'han mig discutit per el tema de la feina d'ell.  Es podrien veure els dies de festa, però, aixó, serviria per acabar amb la relació o la reforçarien?
Creieu que en Sergi anirà a Lleida o farà cas a la seva mare? Opineu als comentaris!

4 comentaris:

  1. Si en sergi no troba feina a sant climent bé que haura d'anar a lleida , crec que en sergi fa bé d'acceptar perque sempre va darrere la mama , a sobre que li ofereixen feina a lleida que aprofiti tal i com en sergi esta ecomomicament , penso que la cristina haura d'estar contenta que ha trobat feina ni que sigui fora de san climent. Ara si algun dia li surt una feina mes aprop semrpe esta a temps de canviar

    ResponElimina
  2. A mi em sembla que la seva mare el convencerà i no anirà a trevallar a Lleida i esperarà trovar un altre feina

    ResponElimina
  3. Acabo de llegir a mi Zona TV que la Cristina Plazas a fichat per "Galerias Velvet" la nova serie de Antena 3. Pel que diuen el rodatge va comencar ahir a Madrid. No se si aixo vol dir que properament deixa la riera o rodarà les dues series a la vegada. Os deixo l'enllaç de la noticia:

    http://mizonatv.com/cristina-plazas-sara-rivero-y-marcel-borras-se-incorporan-al-reparto-de-galerias-velvet/

    ResponElimina
  4. No pateixis que Galerias Velvet durarà dos telediaris...

    ResponElimina