diumenge, 5 de maig del 2013

Jordi Planas aconsegueix fer el récord: un 9,1 de nota!

Aquesta setmana hem valorat a en Jordi Planas (Sergi), i el resultat per a ell ha estat de moment el millor resultat de tots els actors que hem valorat: un 9,1! Primer de tot, us hem de donar les gràcies per tots els vots que hem rebut, 92 vots! Gràcies! Jordi Planas ha fet un récord que encara mai ningú ha superat, ha aconseguit que més de la meitat dels votants, 49 vots han estat un 10! Aixó ha fet que hagi tret tant bona nota! Els altres vots han quedat així: vint persones creuen que Jordi Planas es mereix un 9 de nota, catorze persones creuen que es mereix un 8, quatre persones un 7, dues persones un 6, dues persones un 5 i una persona un 2.
O sigui que si mirem el rànking d'actors i actrius, en Jordi Planas es col·loca en primera posició, per davant de Mercè Sampietro, David Selvas i Cristina Plazas! Creieu que en Jordi es mereix aquesta nota? Opineu als comentaris!

















I quina nota li poseu a Laura Conejero (Judit)? Si voleu saber més sobre la Laura Conejero entreu aquí i per votar-la entreu aquí!

2 comentaris:

  1. oleeee jordii el millor

    ResponElimina
  2. Es el millor, bon actor, simpatic, guapo, sense cap dubta es mereix un 10 perque no pot ser mes, si no li posaria un 100.

    ResponElimina