dijous, 16 de maig del 2013

En Sergi trobarà feina algun dia?

Avui la Mercè ha anat a parlar amb en Domènec, que estava disposat a cedir i donar feina a en Sergi, aixó si, sempre que ella li demani disculpes fins a uns extrems gairebé humiliants. La Mercè no estava disposada a rebaixar-se, i s'en ha anat sense haver aconseguit el seu propòsit. Desprès, quan es troba amb en Sergi, ell li retreu no haver.se pogut rebaixar l'orgull, tot i que desprès li demana perdó... Ara bé, desprès de veure el que ha passat al capítol d'avui, en Sergi trobarà feina algun dia? Us podem avançar que aviat tindrà una possibilitat... però potser haurà de distanciar-se de la Cristina... Hauria de tornar a la fonda en Sergi? Opineu als comentaris!

4 comentaris:

  1. Anirá al Japó amb la Maribel?

    ResponElimina
  2. Ara seria el moment ideal perquè tornes la Maribel i obrisin un restaurant entre tots dos. Però com sempre pasa una cosa es el que vol l'espectador i una altre el que volen els guionistes.

    ResponElimina
  3. Ara la Riera seria la bomba que el Sergi anés a buscar a la Maribel o ella que vingues i obrisin un restaurant ells dos, amb lo bons que son seria tot un exit, i a mes la serie tornaria a ser lo del principi i no ara que las trames son molt cansinas.

    ResponElimina