dijous, 23 de maig del 2013

Demà a "La Riera" en Miquel s'hi torna

Demà, a les 15:50, arriba la tarda del divendres, una tarda on tenim doble cita de "La Riera", amb el capítol 699 i desprès la tertúlia de La Riera al programa divendres! Demà, però, a La Riera passa aixó:

En Miquel s'hi torna
Fart i fastiguejat, en Miquel aprofita l'ocasió de fer el salt a la Lídia. Esclar que, coneixent-lo... En Teo i l'Ona es disculpen amb l'Òscar. Ell per pegar-li i ella per utilitzar-lo. En Carlos vol acabar amb el mal ambient a la cuina, però ningú no està disposat a perdonar en Salva. La Nora ha de triar: nòvio o amics. I ara resulta que en Sergi ja no està segur que fer-se càrrec del càtering sigui bona idea.

Demà, a les 15:50, un nou capítol de "La Riera"! Creieu que en Miquel serà capaç de fer el salt a la Lídia? Opineu als comentaris!

10 comentaris:

  1. pffff!!!! en Sergi .... mare de Déu ..... amb lo que li ha costat a la seva mare ....... ;(

    ResponElimina
  2. Que es manifesti l'enamorat de la Lídia que havia d'anar al psiquiatra a defensar-la!!!!!!

    ResponElimina
  3. Ja hi he ajat al psiquiatre

    ResponElimina
  4. I ja se com contactar amb ella...

    ResponElimina
  5. ja has anat al psiquiatra?? que t'ha dit? té solució lo teu? em tens molt preocupada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt preocupada??no ets pas l anba sahun tu

      Elimina
  6. ohhh m'has pillat!!! sóc l'anna sahun!! com ho saps? tan se'm nota??? aiiisss jaja

    ResponElimina
  7. Puc ser moltes coses però no tonto i quan he vist que eres tu gairebé tinc un infart.demà al vespre t escriure un correu per mail.tinc tantes coses per dir té.principalment que quan et veig al cor em va a mil i no només estic enamorat de tu a la sèrie sinó que l anna sahun també m agrada la trobo atractiva.dena al vespre t enviare un mail.de fet fq poc l últim dia que vqs estar a la tertúlia de la riera aquell dia vaig venir a conèixer al tomàs molina ja que també sóc fan de lq meteorologia i cada dia m apunto les temperatures i quan li vaig ensenyar la llibreta de temperatures va quedar de pedra i vinc una mica abans a tv3 i et trobo... T he de dir que ja se que estàs amb en joel joan però fa temps que estic enamorat de tu,és superior q mi i quan a la sèrie et van operar del ronyó o et feien xantatge estava tan angoixat que no podia dormir i no tenia humor ni per llevar me.demà t enviare un mail cap al vespre esperarw la tega resposta però he tingut una sorpresa taj agradable...mai havia estat tqn enamorat com ara de tu. Fins demà.em dic eric i també m encanten les havaneres.el primer dissabte de juliol sempre miró calella.fins dema

    ResponElimina
  8. Hola êric, doncs penja la carta aquí ens emocionem tot/es OK?
    Una abraçada!

    ResponElimina