dissabte, 25 de maig del 2013

Avançament: En Sergi demanarà a la Cristina que tingui un fill!

Ja és dissabte, i com tot dissabte al matí, toca avançament! I avui és dels grossos! Com ja us vam dir ahir, la Raquel tindrà problemes, i l'Ernest haurà de buscar una manera de solucionar-nos. Se li acudirà una idea delicada, que farà que en Sergi també reaccioni i fagi una sorprenent petició a la Cristina. Li demanarà que sigui la mare dels seus fills, vaja, que tinguin un fill. I la Cristina, que dirà sobre aquesta petició? S'ho haurà de rumiar... Tant si diu que si com si diu que no aixó pot provocar alguns poblemes de parella... i també de família... Creieu que la Cristina acceptarà la petició d'en Sergi? Opineu als comentaris!

7 comentaris:

  1. La Cristina te 43 anys (segons la web de la riera) Esta en una edad complicada per tenir fills. Si això li afegim que en Sergi en aquets moments no te feina, i a mes que la relació mai acabat de funcionar. Jo crec que dira que no i será la fi de la parella o aixó espero.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja! molt bé Cristina, jo també vull que sigui el final d'aquesta parella ...... no m'agrada gens :)

      Elimina
  2. Penso que la Cristina s'ho haurà de rumiar molt peró que al final acabarà acceptan la petició d'en Sergi, i aixó els farà que estigun mes units despres de tenir aquestes enganxades amb el tema del càtering del casino. I finalment la Cristina deixarà la fonda i entre els dos montaran un restaurant conjuntament.

    ResponElimina
  3. Jo crec que li dirá que no,encara sent algo per Batea...

    ResponElimina
  4. El sergi és IMBÈCIL sí sí amb majúscules!!! per favor si fa dos mesos que surten!!!!

    ResponElimina
  5. Creec que li dira que no, no m'agrada que tingui un fill amb ella,no m'agrada per Sergi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que ja som uns cuants que pensem el mateix ;-)

      Elimina