dilluns, 9 de desembre del 2013

En Nil ha comès un error explicant-li tot a l'Alba?

Deu n'hi do amb el capítol d'avui! Per una banda, hem vist com la Lídia, amenaçant en Balló, aconseguia que aquest retirés l'amenaça de fer mal a l'Adrià. Però realment ha acabat, aquesta guerra? D'altra banda, hem vist com en Sergi i la Cristina es tornaven a enganxar, ara, per culpa de la mare, ja que la Cristina haurà de marxar de la fonda. Acabaran deixant-ho? Però no ha estat l'única parella que ha tingut problemes avui a "La Riera"...

En Nil ha comès un error explicant-li tot a l'Alba?
En el capítol de dijous vam poder veure com en Nil, finalment, acabava explotant i li explicava tot a l'Alba. Ella, avui, reaccionava d'una manera força sorprenent, aconsellant-li que anés a la policia i ho confessés tot. Però, ésclar, confessar-ho a la policia comporta confessar-ho a la família, i això vol dir l'Ona... Precisament avui era l'aniversari d'en Nil i l'Ona, que són bessons. Però, ell, amb la mala època que està passant, no ha pensat amb regalar-li alguna cosa. En Nil, que estava a punt d'explicar-li la veritat a l'Ona, s'ha tirat enrere perquè ha vist la seva germana contenta i somrient. Més tard, en una conversa entre la parella de l'Alba i en Nil, ell es feia enrere amb la decisió de confessar, però ella li deia que ho havia de fer i que si no ho feia ell potser o faria ella mateixa. Llavors, en Nil s'ha posat una mica violent i l'Alba s'ha espantat. Ell ha acabat plorant. Avui us preguntem, realment quina és la solució d'aquest tema? Confessar o quedar-s'ho a dins? I en Nil ha comès un error explicant-ho tot a l'Alba? Opineu als comentaris!

2 comentaris:

  1. Sunci:M'ha agradat la sortida dels 4 amics:Tito,Lucia,Imma,Bernat.
    Avui dimarts dia 10 de desembre per mi és un dia molt especial:Avui fa 1 any que em vaig enamorar de l'Anna Sahun i encara l'estimo tant com el primer dia,i crec que estic apunt de contactar amb ella.De fet,he comprat regals per a les seves filles pels Reis,ja els tinc comprats i m'han costat 50 euros.
    I per ultim,dir que en Claudi realment s'està passant de la ratlla amb els seus germans

    ResponElimina
  2. Retiro aquest comentari,elimineu'lo

    ResponElimina