dilluns, 30 de desembre de 2013

Bea Segura s'incorpora a "La Riera" a partir del 7 de gener

A partir del pròxim dimarts 7 de gener tornen nous capítols, noves històries i nous personatges a "La Riera". El segon trimestre de la sèrie arriba carregat de noves trames, alguns retorns i algun nou personatge.

La Bea Segura, una de les noves incorporacions
A partir del dia 7 de gener, dia en que s'estrenen els nous episodis, ja podrem veure en acció un nou personatge interpretat per la Bea Segura, que ja va participar a la sèrie "El cor de la ciutat". Interpretarà el personatge de la Mònica Triola, una amiga de joventut de la Lídia. 

La Lídia i la Mònica eren dues esbojarrades i les seves desfassades eren realment mítiques. La Mònica va marxar sobtadament de Sant Climent sense donar explicacions. Ha canviat poc i la Lídia li té una mica d'enveja. Ara es retrobaran.

Sobre aquest nou personatge, Esteve Rovira, el director de la sèrie, va confirmar que esveraria a tot el galliner de Sant Climent perquè a més, la Mònica i en Claudi es coneixen de fa temps. També va explicar que la Mònica tindrà escenes pujadetes de to, una mica eròtiques.

La Mònica Triola no serà l'únic nou personatge. També s'hi incorporarà a partir del 10 de gener la Fàtima, la cuidadora de la Mercè ara que aquesta ha tingut un ictus.

Noves trames i retorns d'antics personatges
A l'última setmana de "La Riera" abans de nadal ja vam poder veure el retorn dels Flaquer, que ens faran passar bones estones amb la Tieta Consol, interpretada per la Montserrat Carulla. A més, s'ha confirmat que per els voltants de setmana santa torna en Lluís, interpretat per en Jordi Cadellans. S'haurà de veure si torna la Montse Morillo, la Maribel, el retorn més esperat de la sèrie... Hi han indicis que ens poden indicar que és possible que torni.

Doncs ara només toca esperar... fins el 7 de gener, companys!
Bea Segura en un dels capítolsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada