dissabte, 7 de desembre del 2013

Demà a "La Riera" la reacció de l'Alba

Demà tindrem un nou capitol de la riera, en què l'Alba, desprès de saber el que amaga en Nil, té una reacció força sorprenent.
                                                                                                                                       
La reacció de l'Alba                                                                          
L'Alba vol que en Nil confessi i que s'entregui a la policia, però ell no sap què fer. En Balló està desesperat per saber d'on han sortit els papers de la Isabel. En mans de la Lídia són un perill seriós. A més, comencen a córrer... La Mercè comunica a la Cristina que serà la directora única de la fonda. I en Claudi continua disfrutant mentre extorsiona els seus germans.

El capítol de demà, en imatges (fes clic a sobre de cada una per ampliar-la)     
La Mercè comunica a la Cristina que serà la directora única de la fonda.
En Claudi continua disfrutant mentre extorsiona el seus germans.
En Balló està desesperat per saber d'on han sortit els papers de l'Isabel. En mans de la Lídia són un perill seriós i començen a córrer...
L'Alba vol que en Nil confessi i que s'entregui a la policia, però ell no sap què fer. 
La vostra opinió
En Nil farà cas a l'Alba i s'entregarà a la policia per haver matat a en Teo? On aniran a parar, els papers que la Isabel va escriure mentre estava a la casa del Montseny? I la Cristina, marxarà de la fonda definitivament? Opineu als comentaris!


2 comentaris:

  1. Sunci:Espero que el Balló es podreixi anys a la presó,li està bé després de tot el que li ha fet a la Lídia i a l'Adrià.El proper dimarts dia 10 farà un any que estic enamorat de l'Anna Sahun,i m'ha costat un any,però ja he trobat la seva adreça i el seu numero de telèfon i li he enviat una carta...I espero que en Nil també es podreixi a la presó,ja que li va fer xantatge a la Lídia.
    Sobre el tema de les directores,a mi m'hauria agradat que fos la Cristina

    ResponElimina
  2. Retiro aquest comentari,us prego que l'elimineu

    ResponElimina