dissabte, 27 d’abril del 2013

Quin és el personatge que torna a La Riera?

Ahir a la tertúlia de La Riera, al programa divendres, van dir unes quantes notícies interessants sobre la sèrie: Que hi haurà un assassinat, com ja vam avançar aquí fa uns mesos, i l'assassinat serà d'aquí un mes, segons diuen. Però també van dir que torna un personatge a La Riera. I tots els tertulians van començar a dir noms. L'Espartac no va dir qui era sinó que el que va dir era que un dels noms que havien dit era el personatge que tornava. Va assegurar que la Maribel no és qui torna, o sigui que queden aquests quatre noms: Estel Mas, Lluís, Mariona i Jordina. És un d'aquests quatre personatges, però qui? Qui creieu que torna a La Riera? I qui us agradaria que tornés d'aquests quatre personatges? Opineu als comentaris!







A més d'un d'aquests quatre, també torna un personatge relacionat amb en Nil i el Casino... Sabeu qui pot ser? Opineu als comentaris!

10 comentaris:

  1. Jo crec que serà la Estel Mas,que en realitat no va morir.

    ResponElimina
  2. M´agradaria la Jordina !

    ResponElimina
  3. L'Estel!! Ara donaria un joc brutal i seria una trama impactant, al més pur estil resurrecció de Mateu Montsolís!!!

    ResponElimina
  4. La Mariona, pero m'agradaria mes que fos la Maribel o la Jordina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home a mi també m'agradaria que fos la Maribel peró no está en las fotos ...... ¿?

      Elimina
  5. Si pensem qui impactaria mes que tornes seria l´Estel Mas els altres tres ni fu ni fa. Jo crec que no es morta q va simular la mort perque no la trobes en Claudi. Estem falts de emocions ultimament a La Riera.

    ResponElimina
  6. Torna l'Estel, és viva, però la maten

    ResponElimina