diumenge, 21 d’abril del 2013

David Selvas treu un 8,3 com a actor però no aconsegueix superar Mercè Sampietro (8,9)

I ja tenim les votacions d'aquesta setmana del joc dels actors/actrius! Aquesta setmana havíem de puntuar en David Selvas (Ernest), i fent la mitjana de tots els que heu votat surt un 8,3! Ara bé, hem de dir que no sabem perquè ens estant passant coses molt estranyes amb les enquestes ja que a vegades desapareixen els vots... És un misteri... Però bé, al final, aquests són els resultats: una persona creu que David Selvas es mereix un 10 com a actor, nou persones diuen que es mereix un nou, dues persones un set i dues persones un 6.
Encara que ha tret un molt bon resultat, un notable alt, cal dir que no aconsegueix superar Mercè Sampietro que la setmana passada va aconseguir un 8,9. Però tot i aixó, moltes felicitats David Selvas!

















I per cert, quina nota li poseu a Cristina Plazas? (Cristina), ja podeu votar ala barra dreta del blog! Teniu temps fins diumenge que ve!

1 comentari:

  1. David Selvas es un dels millors actors que tenim, tot i que va estar encasillat en el paper de Félix Montsolis ( Nissaga de Poder) durant molt de temps. Això no ha sigut cap obstacle per ell, ja que l'hem vist treballar tot aquests anys en diferents papers totalment diferents tant a les series, teatre i cinema . Ara mateix esta gaudint com director de teatre amb obres com Hedda Gabler al Lliure i Oleanna al Romea, totes dues exits en taquilla i critiques. Es una pena que a la Riera hagi quedat en un segon pla, ja que ultimament te més protagonisme el Claudi o el Sergi.

    ResponElimina