diumenge, 28 d’abril del 2013

Cristina Plazas treu un bon 7,6 però es col·loca en la darrera posició

I ja han acabat les votacions de la tercera setmana del joc dels actors i actrius! Hem de donar-vos les gràcies ja que aquesta setmana hem aconseguit un rècord de vots, 54! 54 persones que han valorat l'actriu Cristina Plazas, la Cristina a la sèrie! Amb tots els vots hem fet la mitjana i ha sortit un 7,6! Felicitats!
D'aquests cinquanta-quatre vots, tretze persones han votat que es mereix un 10, nou persones que es mereix un 9, deu persones un vuit, nou persones un 7, dues persones un 6, set persones un 5, dues persones un 4, una persona creu que es mereix un 1 i una altra persona creu que es mereix un 0. Però bé, ha tret un 7,6, un notable!
Aixó si, cal dir que tot i que ha tret bon resultat, no n'hi ha hagut prou per superar a David Selvas (8,3) o Mercè Sampietro (8,9). Creieu que Cristina Plazas es mereix aquest resultat? O hauria de ser més? Opineu als comentaris!

















I quina nota li poseu a Jordi Planas (Sergi)? Per saber més coses de l'actor i com van les classificacions, entreu aquí i voteu aquí!

1 comentari:

  1. Al Jordi Planas li posaria un 10 el máxim. Al millor actor.

    ResponElimina