dijous, 9 de gener del 2014

Acabaran trobant el veritable assassí l'Ona i en Dani?

Deu ni d'ho amb el capítol d'avui... La Cristina i en Sergi han vist que la Mercè no pot dependre només de la Cristina, i per tant, han decidit que contractaran algú que la cuidi... A més, l'Edgar és director i xef i ara té encara més excuses per escaquejar-se. La Mireia no ho veu però l'Edgar l'està utilitzant... i molt. Però bé, avui hem rebut la visita d'un difunt a "La Riera"...

Acabaran trobant el veritable assassí l'Ona i en Dani?
La visita que hem ha estat d'en Teo (Miquel Sitjar), una visita que ha tingut moltes conseqüències. Quantes persones s'han pensat que en Teo no estava mort en aquest temps? Vosaltres, us ho heu cregut, o de seguida heu pensat que era un somni? Els que ho hàgueu pensat, us heu equivocat perquè, efectivament, tot era un somni.












Tot ha estat un somni de l'Ona que li ha provocat parlar amb en Dani i sentir-se "obligada" per el seu difunt marit a descobrir el seu assassí. Però és clar, la cosa no acaba aquí, perquè el que no saben és que la persona que va matar en Teo va ser en Nil... En Dani sap que en Nil havia fet alguna cosa terrible, però ni de bon tros es pensa que va matar el marit de la seva germana...

Ara, el que ha de fer és anar a buscar els seus deutors, i amenaçar-los, d'alguna manera, per treure-l's informació. Però això ell ja ho va passar una vegada, quan, antigament, feia de sicari. Tornarà al seu passat fosc, en Dani? Acabaran descobrint el veritable assassí l'Ona i en Dani? Sabràn que va ser en Nil? Opineu als comentaris!

2 comentaris:

  1. En Teo sap perfectement que va a ser en nil. Pero no ho ha dit perque l'ona no descubreixi que ha sigut 'ell. Per aixo ha anat ha climent. l'ona i Dani trucarant el numero del telefon de Sant Climent i es posara la judit. La judit esta amb el nil.
    La judit confesará tot a l'ona qui ha sigut que ha matat en Teo. Avorens cuan estigui será segura que será en nil en claudi agafara i li entregara a la policia per culpable d'asesinat d'en Teo. En Teo sap on viu. Abans de matarlo havía el numero de telefon i s'ha apuntat en la lista de Sant Climent.

    ResponElimina
  2. Si es possible que en nil no trobi cap explicació de dirlo qui ha sigut. Pero éll te por de que la seva germana digui que ha sigut éll. Perque Aixo no s'acabara. En Teo es mort per culpable d'un germa que esta lluny de l'ona. I pel culpa no es podrá fer lo millor de la seva vida. Vindre o trucara en nil i explicaria que ha passat durant la seva distancia.

    ResponElimina