dimarts, 7 de gener del 2014

Podrà tornar a caminar la Mercè?

Doncs ja hem pogut veure el primer capítol de l'any i ha començat amb moltes novetats! La Lídia i en Miquel es compraran una casa, en Dídac es penedeix de no haver marxat a Chicago abans i la Lídia es retroba amb una antiga amiga de la joventut... Bea Segura! Què en penseu d'aquest fitxatge? Donaran guerra, la Lídia i la Mònica? Però bé, un dels temes que teníem més interès és l'estat de la Mercè...

Podrà tornar a caminar la Mercè?
Desprès de l'ictus que va tenir la Mercè en l'últim episodi abans de vacances de nadal, avui li han donat l'alta. Però allò que li va passar ha tingut seqüeles: no pot caminar i pot fer molt poques coses, tant, que va amb cadira de rodes. 

L'ictus és com un accident vascular cerebral, o sigui, un accident que provoca danys en una part del cervell que afecten a altres parts del cos. Si la durada de la pèrdua de reg sanguini no ha estat molt greu, pot ser que torni a caminar, però si la durada ha estat greu, pot ser que no torni a caminar mai més, i per tant, que es quedi en una cadira de rodes per sempre. 
La Mercè, a la seva antiga casa, en cadira de rodes.













La Mercè es quedarà a la seva antiga casa amb la Cristina i el Sergi, tal i com volia en Claudi. Un cop allà, la Cristina ha decidit deixar els conflictes professionals a banda per atendre la seva sogra. La Mercè ha intentat fer-se una torrada, i li ha caigut la melmelada al terra. Necessita atenció, i decidiran contractar una infermera. Una infermera que veurem divendres i que es diu Fàtima... 

Com serà la relació entre infermera-pacient, tenint en compte el caràcter de la Mercè? Creieu que la Mercè es quedarà en cadira de rodes per sempre? I sobretot, què us ha semblat el capítol d'avui i que espereu als pròxims capítols? Opineu als comentaris!  

1 comentari:

  1. avui ha anat molt be el primer capitol perque primer la merce esta amb cadires de rodes. L'ictus es una enfermetat que no pot fe res perque el cervell que no es mogui massa. Per lo tant la fonda no tornara ni caminará costara molt de caminar. Com sempre es reunira amb en enric i fara carrec la Cristina. De baixa de l'ictus. Per aixo la merce no treballara perque no pot caminar. En Claudi Sergi i en Ernest Tenia que ajudar per amaneces d'en Claudi. No pot tenir aquesta actitud. Per ajudarli la Judit. No vol que un sicari d'en teo amaneci mes.

    ResponElimina