dissabte, 6 de juliol del 2013

Quina de les noves incorporacions d'aquesta temporada us ha agradat més?

Ara que només falta una setmana perquè s'acabi la temporada, perquè no repassem els nous personatges que han aparegut aquesta nova temporada?

  • Andrea - Professora de pintura de la Mercè. Però van anar agafant una relació especial amb ella, i va deixar de ser només una professora, es van tornar amigues. Tot i així, la seva relació ha tingut molts alts i baixos. Es va convertir en la professora de l'Albert Flaquer.
  • Iolanda - L'amiga broker de la Lídia. Va tenir un rotllo amb en Nil, però la seva relació va acabar malament. Posteriorment també es va enrotllar amb en Claudi.
  • Òscar - Va entrar en substitució de la Marina al bar de la fonda. Al principi no queia gaire bé als companys, però mica en mica es va anar guanyant l'equip. Va fer-se molt amic de la Maribel durant un temps.
  • Cristina - Va entrar com a representant del Grup Batea a Can Riera. Amb el Sergi era una lluita constant, fins que es van enrotllar. Amb l'Enric han mantigut un triangle amorós. També s'ha fet amiga de la Mercè Riera.
  • Raquel - Al principi era la professora particular de l'Ariadna, però entre l'Ernest i ella sorgia alguna cosa fins que es van enrotllar i van anar a viure junts. Va aconseguir entrar al negoci del seu germà, en Nico, amb l'ajuda de l'Ernest.
  • Gabriel - Un home que es guanyava la vida fent de gigoló al casino. Va conèixer a la Marina, i van tenir una relació plena d'alts i baixos, fins que va deixar a la Marina i se'n va anar.
  • Sílvia - Va entrar com a policia del port, però no se'n sortia gaire bé. Finalment, tot i que havia deixat la feina, va aconseguir (amb l'ajuda de la Marina) enxampar el David i ficar-lo a la presó.
  • Teo - Va entrar com a soci de la discoteca d'en Nil, però mica en mica, en Teo es va anar convertint en un enemic que tenia collat en Nil. És el nòvio de l'Ona. L'han intentat matar i desactivar-lo, però ell és molt resistent i llest.
  • Salva - Va entrar a la cuina en substitució de la Maribel. Quan en Sergi va marxar, ell va ascendir amb la posició de sub-xef. La Nora i l'Imma anaven a per ell, i finalment, es va quedar amb la Nora. Quan van assassinar en Jofre, ell es va quedar sense fer res. Des d'aquell dia, a la cuina li tenen molta ràbia i li van fer móbing. Tot i així, ara sembla que les coses s'han arreglat una mica per ell.
  • Míriam - Periodista i filla de l'Andrea. Va fer un gran reportatge que va capgirar la vida de molta gent: el reportatge de la pederàstia d'en Mauri. Desprès, va conèixer en Dani i van iniciar una relació amb ell, i ella volia fer un reportatge sobre l'Isabel. Però finalment no el van poder fer. 
  • Aurora - Mare biològica de la Mireia. La seva relació amb els Flaquer era molt dolenta, fins que l'Albert el va salvar detenint en Pep, el seu ex-marit, que la maltractava.
  • Lali - Germana biològica de la Mireia. Va afrontar amb valentia saber que tenia una germana, i va conèixer en Joan i es van fer nòvios.
  • Alba - Treballava a Post19, i es va enrotllar amb en Nil, però les manipulacions de la Lídia van fer que la seva relació acabés malament. Més tard, va tornar i va rependre la relació amb ell, i ara fa front comú amb la Judit i en Nil per aturar en Teo.
  • Rafel - Editor. Cap de la Mercè. Ell es va enamorar una mica de la Mercè, però finalment la seva relació no va anar a més.
  • Enric Batea - El propietari del Grup Batea. Estava enamorat de la Cristina, tot i que tenia una altra dona. Finalment, es va anar fent amo i senyor de Can Riera aconseguint les accions de la Mariona i de l'Ernest. 
  • David - Feia contraban al port. Estava ficat al món de les drogues. La Marina li va començar a agradar fins que ella mateixa va ser qui el va ficar a la presó.
  • Nico - Germà de la Raquel. Es va quedar un temps a viure a casa d'ells. Va aconseguir que la seva germana entrés a treballar al seu estudi de so gràcies a l'Ernest.
  • Pep - El pare biològic de la Mireia i la Lali, ex de l'Aurora. La Mireia tenia ganes de posar-li cara, però ell va començar a maltractar a l'Aurora com antigament. Finalment, gràcies a l'Albert Flaquer, va acabar a la presó.
Quina d'aquestes incorporacions us ha agradat més d'aquesta temporada? Opineu als comentaris!

12 comentaris:

  1. Sens dubte la Cristina, un dels millors personatges de la Riera

    ResponElimina
  2. Doncs a mi el que m'ha agradat més d'aquests és l'Aurora,la mare de la mireia i la lali,que sembla que la setmana que ve torna a reapareixer per maldecaps amb el bar.Ja eera hora que reaparagués de nou,ara feia temps que no la veiem!!!!!!

    ResponElimina
  3. Doncs a mi Enric Batea, va donar un giro molt bo. Es un actorás i el seu paper el fa de coña.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo crec que els millors han estat el Teo (faltaba un dolent molt dolent) y el bomber o sigui el Batea, es la meva modesta opinio

      Elimina
  4. Les millors: Enric i Teo.
    Les pitjors: Raquel i Cristina.

    ResponElimina
  5. Les millors Enric Batea i Cristina
    Les pitjors RAQUEL

    ResponElimina
  6. I quin dia torna la Riera després de les vacançes?Vull dir quin dia comença la cinquena temporada?Algu ho sap??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara no s'ha dit. Però hem fa l'efecte que el 2 de setembre.

      Elimina
    2. Ja,ja també ho penso,però com no ho sabia segur...Però sempre començen la primera setmana de setembre,després de les tempestes de finals d'agost.Segurament serà al 2 de setembre doncs

      Elimina
  7. La millor incorporació ha set la LALI i l'AURORA, trobo que ha estat una història molt, molt bona. I la que fa d'Aurora m'encanta és un personatge que a lo real ha de ser una persona de cor.
    La parella ALBA-NIL m'ha encantat, tenia ganes de que tornessin està junts.
    La trama d'en Salva ha estat també molt xula, això ens fa veure que molts cops donem les culpes algú, per així desfogar-nos.
    Les especials són aquestes però tot m'ha acabat agradan :)
    La Riera no hi ha qui la canvii!

    ResponElimina