dijous, 11 de juliol del 2013

Demà a "La Riera" arriba el moment de la veritat

Atenció! Demà arriba el penúltim capítol de "La Riera", en que ja es deixaran les coses preparades per el capítol de diumenge, el capítol final!

Arriba el moment de la veritat
Arriba el moment de la veritat. El Dani no acaba de tancar el capítol de la Isabel. Acompanyat pel Carlos, es troba amb en Balló. En Carlos posa la pistola a la mà d'en Dani. El noi apunta al cap d'un terroritzat i suplicant Balló. Està tan espantat com ell. La guerra entre en Claudi i la Lídia arriba a un punt límitperquè en Miquel està fart de tots dos. L'Adrià està pel mig. El Miquel, aquesta vegada decideix actuar. L'Ernest i la Raquel fan una escapada romàntica, però res no surt bé.

O sigui que demà ens espera un d'aquells capítols... que recordarem! I desprès no us perdeu la tertúlia de La Riera amb l'actor Miquel Sitjar, és a dir, en Teo Saporo! Creieu que morirà algú entre en Carlos, en Balló i en Dani? Què farà en Miquel? Què passa a l'escapada romàntica de l'Ernest i la Raquel? Opineu als comentaris!

5 comentaris:

  1. I l alexia i la cristina no havien partit peres quan va descobrir que eren amants amb l enric??Doncs q tornin a enfrontar se aquestes dues

    ResponElimina
  2. I si pot ser que hi hagi osties entre la cristina i l alexia

    ResponElimina
  3. Em sembla que a aquesta sèrie hi ha poc amor i moltes baralles i enfrontaments... Sé que el drama és enfrontaments i coses que no surten bé o com s'esperàven, però com a mínim una miqueta més de diversitat no estaria malament, no? Menys "òsties" com diuen aquí i més nyaca-nyaca com dic jo... Jijiji.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja,però va ser molt diveritt l'enfrontament del capitol 656 amb la Cristina i l'Alèxia,i quan dues dones son amigues i l'una pren el marit a l'altra parteixen peres per sempre

      Elimina