dimecres, 5 de juny del 2013

Què és el que no us agrada de "La Riera"?

Durant les últimes setmanes, hem vist que molta part de la gent es queixa per les xarxes socials de les trames actuals de "La Riera", que tenen poc interès i fins i tot a vegades avorreixen. Per aixó, com que des del club de fans de La Riera volem ser la veu dels fans, ens agradaria que ens expliquéssiu aquí als comentaris que és el no us agrada i com us agradaria que millorés la sèrie, ara que aviat començaran a rodar la 5a temporada. Escriviu als comentaris el que penseu i dissabte a la tarda publicarem una entrada en aquest blog agrupant tots els vostres missatges! Moltíssimes gràcies!

23 comentaris:

  1. Penso que la trama del Salva amb els de la cuina es fa molt pesada i també lo del reportatge.
    M'agradarien trames que em sorprenessin com passava al principi de la sèrie i que les trames fossin més ràpides!
    Gràcies

    ResponElimina
  2. La serie s'ha tornat molt monòtona, te unes trames que no enganxen. Em cansa la parella Ernest Raquel, Les trames Flaque, les discussions Claudi i Lídia,el moving de la cuina el Salva, la parella amb poca química de Cristina i Sergi, la trama del Dani-Ballo -periodista, la parella Bayona i Almeda. L'únic salvable es el Batea , la trama Judith- Nil- Saporo i poca cosa mes.

    ResponElimina
  3. Hola , com a seguidor/ ra de la riera , el que no m'agrada es que la trama de la carme batllo es fa molt pesada, la parella sergi cristina hauria de ser més intensa com passava amb la maribel , alla si que es veia que el sergi estava enamorat , ara amb la cris no dic que no facin bona parella pero una mica més de quimica entre els dos estaria bé , el tema raquel i ernest , m'agradava més quan el ernest estava amb la marta , la somelier , el batea es un crack es una de les trames que es salva , el tema Salva es fa una mica pesat trobo que es remena massa el tema, que amb que dures dos o tres dies estaria bé , al final en salva acabara petant. El tema reportatge esta bé pero també ja es fa pesat . I també m'agradaria que tornes la jordina donava molt de joc amb el joan , que per cert ara a l'aurora i a la lali les teniu abandonades .....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entre en Sergi i la Cristina no hi pot haber quimica perqué no estan enamorats.

      Elimina
  4. Quin rollo de trames tot es per omplir.tema Claudi i Lídia em cansa,Flaquers, ni cap ni peus. El Ballo,Dani i Mirian m' aborreix.La Carme es insoportable em fa plorera,La cuina ja no es ni la sombra del que era i quant surt el Mosen Bernat "apaga y vamonos"..Pero el tema de l ' Ernest es patetic deu meu..En fi que tot es un complet rollo patatero per dormir ..

    ResponElimina
  5. jo demanaria que cuan fan una secuencia intrigan o algo semblan no posesin musica se sen mes la musica que lo que parlen i pels que tenim problemas de oida es molt incomode .

    moltes gracies.

    ResponElimina
  6. A mi m'agradaria més q les trames giressin en torn de la Fonda q es el q dona nom a la série, i no anèssiu col.locan trames q no tenen sentit, vull dir q els guions fossin de cara als personatges q conformen la família de La Riera, fills, nets, netes, etc., i ja he dit en d'altres missatges q la parella Nil-Alba és x felicitar als guionistes, ens han tingut pendents sobretot en el capítol q li dona l'atac al Nil, molt ben trobat..., exploteu molt més el personatge del Nil, i el del Sergi. Ah i la parella Ernest-Raquel no agrada pas, a veure si poden fer tornar l'Ernest amb la seva ex, eh???????

    ResponElimina
    Respostes
    1. amb la sonia no et va agradar amb la sommelier, La Sonia amb el Claudi hi havia mes quimica

      Elimina
  7. Jo el que vull és que s'enrrollin d'una vegada la Lídia i en claudi que els pobres es mosseguen el cul!! I no sé no vull decidir què poseu i què no! M'agrada tot, m'anganxa igual el que si que vull és que aquesta mala persona d'en Joan ho pagui d'alguna manera, això que està fent al pobre Salva. Com ja diuen: "en aquesta vida tot torna". I... no ho sé seguiu així, sou un bon equip i m'enamoreu! :D

    ResponElimina
  8. Em sembla que per molts comentaris que es facin, vosaltres fareu el que os vingui amb gana, mes aviat el contrari. S'esta acabant la imaginació?. Els bons actors salvan la sèrie.

    ResponElimina
  9. A mi la trama Ernest -Raquel se m'esta fent molt pesada i no m'agrada gens. L'Ernest stava enamorat de la Marta la somelier, k torni la Jordina, elimineu trama Flaquer, k es mlt pesada, miriam dani k psin una mica de seny i Sergi Cristina k mostrin mes amor. El Batea un crack

    ResponElimina
  10. Be... donçs jo tambe opino molt com diu tothom els darrers capítols de la riera s'estan fent molt pesats i no enganxen gaire. Quans capítols portem ja amb el tema del Salva? i sempre es el mateix es fiquen amb ell i la Nora al darrere a Consolarlo... així ja portem bastans capítols. Aquests i més temes es fan massa monotons i cansen, falta moltissima mes acció, mes amorios impactants d'aquells que ens fan patir, penso que el sergi hagi deixat la cuina ha sigut bo perque no ens ho esperavem. Canvis així radicals son els que donen vida a la serie. La trama flaquer cansa moltisim desde que s'ha jubilat no aporta cap interes. L'unic que dona chispa a la serie a hores d'ara es el malvat BATEA, Els piques entre LIDIA y CLAUDI i l'incorporació d'en TEO.

    ResponElimina
  11. com a suggeriments:

    -la carme hauria de deixar el seu home, si tenen pensaments tan diferents de la vida, i de pas, fer-li alguna a la lidia, que la pobre amb el que ha suportat per part seva...
    - el flaqué li hauria de tirar la canya a l andrea o fer alguna cosa més interessant que estar-se per casa tot el día, que cansa molt.
    - a la cuina, a part de que haurien d'anar una mica més tacadets de roba i de mans, que sino això no sembla per res una cuina de restaurant real (com es nota que hem estat en poques), el tema del salva ja es fa pesadissim. potser la nora hauria de tornar a dir troles, per exemple..., o inventar-se alguna per que torni el bon rotllo.
    - l'oscar l'haurieu de liar ja amb algú, que està el pobre a two candles, només fa de psicòleg a clients i treballadors i ja avorreix també... potser quan la Ona descobreixi com és en Teo vegi realment com és ell, es podrien liar... o sino podrieu sorpendre una mica dient que és gay! i que s'enamori d'algú de la cuina! i així de pas li donem una mica més de vidilla aquell muermo de cuina..
    - l'home que va tencar l'aurora a la presó podria surtir i fer-ne alguna, que al final, la justicia en aquest país és a així de maca, els dolents acaben sortint tots...
    - la marina, que és una pedazo d'actriu, ultimament ja no la veiem, i nosé, podria sortir en pantalla una mica més. el soso del seu ex, el Gabriel, que està com un tren, podría enamorar-se de la judith.
    -el Daniel potser s'hauria d'ajuntar amb la Marina, i deixar la Miriam, que és insoportable.
    -l'ernest podría començar a parlar una mica amb sa mare i presentar-li a la Raquel, i que entre elles dues hi hagi guerra.
    - el fill de la lidia i en claudi... sempre dorm aquest nen? no se'l veu mai! a la serie no surt cap nen o nena petits amb una mica de gràcia.
    - que torni a sortir més la Carol, la dona del lluis, que és també una actorassa, i es lii amb l'ernest, i aquest al final deixi la raquel.
    - la consol, que apareixi més també, que és molt divertida...

    bé, només son algunes idees, podria passer-me tot el dia! jeje

    ResponElimina
  12. Molt bona Vero, pero crec que es difícil posar-nos d'acord, ja que cadascu te les seves preferencies je,je. Una de les coses que no agrada d'aquesta seríe, es el tancament de cop d'algunes trames i mes quan estaven agradan. I altres en canvi s'insisteixen sense arribar a res. Diuen que en veritat els guionistes escriuen els guions en una biblia d'un any per l'altre, Així que poca cosa poden fer, ells nomès miren les audiències i el share. No les opinions de foros o critiques periodistiques

    ResponElimina
  13. Jo vull que torni la Maribel,ja no es el mateix sense ella..la Cristina no me agrada,per el sergi..Raquel insoportable,Trama Claudi y Lidia en fan pesats..

    ResponElimina
  14. I pel que fa a la resta,estaria bé que tornés la Maribel amb una criatura d'en Sergi,però sobretot això de la lídia

    ResponElimina
  15. hi ha temes que cansen...el Dani amb el rotllo de l'Isabel..la tieta consol..els Flaquer a vegades també cansen..la cuina era millor quan hi havia bon rotllo i més trames de parelles..el Sergi amb aquesta dona...fa pena no és gens creible no enganxen ni amb pega..la gent volem intriga i morbo i que ens sorpenguin..i que les trames no s'allarguin tant i es resolguin amb poc temps i personalment m'agradaria que L'oriol tornes a fotra canya...amb el nou look d'ara arrassaria..audiència amuntttt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin Oriol,el nòvio d'en Balló??Si és mort!!!!!!

      Elimina
  16. Jo primer dic el que no voldria que passi. No cal que torni la Maribel. No ressussitar a l'Estel ni al Oriol. Ara, més protagonisme a la Judit, apart de que és una actorassa, a veure si desenmascara al Teo. Que l'Ona és quedi amb un pam de nas, per inconscient i sobradeta. Que en Salva descobreixi als assassins i els hi passi per la cara a la cuina, sobretot al Joan. Que en Sergi és quedi sense la Cristina per inmadur, malcriat i més soso que qualsevol. Prou de tema Ernest-Raquel-estudi de sò que m'enerva. Que la Mercè s'enrolli amb un home, per exemple el Rafel que li faci despertar al sexe. Que hi hagi marro entre els Flaquer i la pintora i la seva parella. Que torni el pescador i s'enrotlli amb la Marina per exemple. Que el barman "suqui" alguna vegada, pobre. Que el Dani s'oblidi de l'Isabel, en Balló o que és tiri a la via. Que és descobreixin els negocis reals del Teo i que en Claudi i la Lídia li facin el "llit", i si és necessari que hi entri el Balló. Que la Ballona és deixi de fer de Mare Teresa de Calcuta i li faci un streap-tease a l'Almeda per retornar-li la moral. Que en Miquel deixi d'una vegada a la Lídia i trobi a una dona com Déu mana. Que torni l'andorrà i alegri a la Mireia. Que la periodista és desmeleni i passi de reportatges de denúncia. Que hi hagin tiros entre el poli corrupte i l'ex de l'Aurora que sortirà de la presó. Que surti altre cop el Gabriel, tant si fa de gigoló com si no, i ensenyi les pastilles de xocolata. Bé, per avui ja ni ha prou...

    ResponElimina
  17. La Lídia que no mori ni vagi a la presó

    ResponElimina
  18. I si la guerra del casino s'acaba que a la lídia no li passi res dolent siusplau,i us demano que ho tingueu en compte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja,jo també penso que malgrat que la lidia yagi fet moltes coses malament no crec que mereixi anar a la presó

      Elimina