diumenge, 9 de juny del 2013

Mercè Martinez aconsegueix un genial 8,2 i es col·loca en la sisena posició!

Ja tenim els resultats d'aquesta setmana al joc dels actors i actrius! Aquesta setmana hem valorat a la Mercè Martinez, i desprès de veure tots els resultats, hem fet la mitjana i ha tret un 8,2! Moltes felicitats Mercè!

Els vots
Vint persones creuen que la Mercè Martinez es mereix un 10, vuit persones creuen que es mereix un 9, catorze persones creuen que es mereix un 8, cinc persones que es mereix un 7, quatre persones un 6, quatre persones més un 5, una persona un 4 i una altra un 3.

Valoracions:
Alguns enquestats han decidit escriure perquè li ha posat la nota que li ha posat:

  • (Li han posat un 10): "És la millor actriu de Catalunya", "És una gran actriu", "Ella i la Rosa Boladeras són les millors actrius de la Riera. I l'Anna Sahun." "Perquè és la millor actriu i cantant de "la riera", i de Catalunya. (junt amb la Rosa Boladeras)." "Perquè és absolutament natural davant les càmaras. És la millor!!!!"
  • (Li han posat un 9): "És molt bona, encara que de vegades li toca fer cada paperet..." "Perquè m'agrada molt com desenvolupa el personatge de la Nora. Crec que ho fa molt bé." "Perquè interpreta molt bé el seu paper, quan li ha tocat de mentidera l'ha defensat molt bé, de cuinera, de novia, d'amiga... La Nora es un personatge amb moltes cares i la Mercè es la persona adequada per representar-la."
  • (Li han posat un 8): "M'agrada el seu toc d'inseguretat! I, és molt bona persona, segur que tan en la vida real com en ficció." "És molt expressiva i sap posar-se en el paper en cada situació. De vegades, les expressions de la cara importen més que allò que es diu, i la Mercè Martinez ho clava. Petits detalls, com ara mirades, fan que realment et creguis el personatge. I ella sap com fer creïbles totes les reaccions de la Nora, tant les positives com les negatives. Un personatge molt realista."
  • (Li ha posat un 7): "En altres interpretacions de la Merce m'ha agradat mes que en aquesta."
  • (Li han posat un 5): "És bona però no per possar.li una nota millor. No és linial en les seves intrepretacions, a vegades ho fa bé però no sempre..." "La trobo sobreactuada"

Veient el ranking d'actors i actrius, Mercè Martinez es col·loca en sisena posició per davant de Cristina Plazas, Peter Vives i Miquel Sitjar!
I atenció perquè aquesta setmana valorem al llop Batea! L'Enric! Per veure en quins projectes ha treballat i el kanking dels actors entreu aquí, i per votar-lo, entreu aquí!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada