dimarts, 18 de juny del 2013

La Judit canvia d'estratègia amb en Teo... li funcionarà?

La Judit i l'Alba continuen fent costat a en Nil perquè pugui continuar amagant el que en Teo i ell han estat fent al casino. En la conversa entre tots tres, la Judit retreu a en Nil que no anés amb compte a l'hora de triar el seu soci per a la discoteca, i tenen una petita discussió. Però l'Alba talla la discussió i diu que no és hora de barallar-se. La Judit, al escoltar les paraules de l'Alba, té una idea: "si no pots enfrontar-te al teu enemic, ajunta-t'hi". Llavors la Judit va a casa d'en Teo i es disculpa amb la seva filla... Sobretot, no us perdeu els propers capítols... Tindrem escenes molt emocionants... Creieu que li servirà a la Judit l'estratègia de fer-se amic d'en Teo? Quan i com sabrà l'Ona que en Teo no és de fiar? Opineu als comentaris!

2 comentaris:

  1. Bueno ... por ahí dicen que si no puedes con el enemigo, te unas a él ... tal vez sea una buena estrategia para poder pillarlo ;-)

    ResponElimina
  2. Penso que el sapporo algun dia serà "derrotat" , pero serà dificil , la ona em sembla ami que el seu teo alguna cosa "grossa· fara

    ResponElimina