dimecres, 26 de juny del 2013

Com s'ho farà la Judit per aturar en Teo?

La Judit ho té molt complicat per aturar en Teo. En Nil ja s'ha rendit. Desprès del que li va explicar en Sunyer, en Nil ha decidit no fer res en contra d'ell, ja que qualsevol moviment en contra d'ell que no surti del tot bé, pot acabar amb una tragèdia. Són dies molt difícils per a la Judit. Tenia dos objectus, principalment: neutralitzar en Teo i fer reaccionar en Claudi. Aquest últim l'ha complert, i en Claudi se n'ha anat cap a França. Però si fer reaccionar en Claudi ha estat difícil, neutralitzar en Teo ho és molt més. Com s'ho farà? Ella, finalment, volia utilitzar en Batista, però finalment, no podrà ser... o si? Com s'ho faran l'Alba, en Nil i la Judit per neutralitzar-lo? Qui creieu que està més en perill, algun d'aquests tres o l'Ona? Opineu als comentaris!

7 comentaris:

  1. Bons capítols per vosaltres,però què passarà dijous de la setmana que ve amb la lídia??Contesteu si teniu pebrots!!!!!I en Claudi ja li està bé el que li passa,per fer xantatge a la lídia.I sobre això d'en Teo,no si qui pot prendre mal i la veritat és que tan me fa aquest tema,a mi només m'interessa la lídia,que sembla que en Claudi troba una manera de fer-li molt mal.Tanta pena que us fa,doncs ja ho veieu.Contesteu'me només una cosa:Si a la Lídia li passa res dolent,com ara anés a la presó no vull veure més la sèrie.L'hauré de deixar de veure??

    ResponElimina
  2. sunci ves a cagar cony!! ens importa una merda si deixes de mirar la sèrie collons fote't un tiro ja!!! la mare que et va parir que va quedar descansada la pobre quan et va parir hòstia!

    ResponElimina
  3. En realitat qui está més en perill penso que es l'Ona i en Nil, podria tornar a passar amb el què va viure en Sunyer, però ara de moment només penso en el perill que hi estan ficats!!!! I la lidia no es sortirá amb la seva, crec!

    HR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sap greu dir ho però em sembla que tens raó,però jo i els penques del plana i el rovira ja passarem comptes.i crec que és l ona qui està en perill,però francament aquest tema ara mateix me la porta ben fluixa

      Elimina
  4. I si la lidia va a la presó serà per culpa vostre i no us ho perdonare mai

    ResponElimina
    Respostes
    1. espero que els guionistes matin a la Lídia, així no t'haurem d'aguantar més pallasso

      Elimina
    2. Ho veus,per això dic que és culpa vostra.Si a la Lídia li passés res vosaltres sereu els responsables.Vosaltres sou qui doneu idees als guionistes

      Elimina