dimarts, 5 de febrer del 2013

En Carlos no es donarà per vençut...

Avui han sortit a sopar en Carlos i la Cristina. El sopar ha estat tot un èxit, però sembla que no anirà a més. En Carlos i la Cristina han brindat per aquesta trobada, però ella li ha dit que té el cap una altra persona, en Sergi. D'altra banda, a en Sergi no li ha fet gaire gràcia aquest sopar. Està gelós. Ara bé, si us penseu que en Carlos deixarà estar així com així la Cristina, esteu equivocats, perquè serà ell qui aviat estarà gelós, sobretot quan s'adoni que entre la Cristina i en Sergi hi ha alguna cosa... Us agrada la parelleta Carlos-Cristina? Opineu als comentaris!

4 comentaris:

  1. Jo estic esperant un duel Carlos-Cristina-Sergi. La cosa es posarà interessant en el moment que el Sergi es comenci a posar pel mig pq llavors la Cristina es trobarà que no sabrà a qui triar (per molt que ara ho tingui clar, si el Carlos hi va posant de la seva part, el roce hace el cariño i arribarà un punt que el Carlos s'haurà guanyat a la Cristina sense pensar-s'ho).

    ResponElimina
  2. Millor per en Carlos, el Sergi no el podem veure amb una altre que no sigui Maribel. Ha de tornar la Maribel per el be de la serie.

    ResponElimina
  3. jo penso que el carlos li passara per davant a el sergi pero per ami millor prefereixo a una altre per a en sergi ,si pogués ser que fos la maribel , pero nose si podra ser aixi, el ,sergi per trobar-ne una altre nose pero estaria bé que el sergi tingues una parella , la trama cristina carlos i sergi trobo ke repeteix molt la trama sergi -maribel i carlos

    ResponElimina
  4. El carlos ha de quedar en cristina..el sergi esta igual que avans,hare ets posa gelos?si va dir que no volia res en ella?El Sergi per Maribel..

    ResponElimina