dissabte, 16 de febrer del 2013

En Balló, la Marta i la Míriam a "Una història catalana"

Alguns actors de La Riera, com és el cas d'en David Bages, l'Alícia Pèrez i la Vicky Luengo, són alguns dels actors que participen en l'obra de teatre "Una història catalana", que es podrà veure a partir del 27 de febrer i fins el 7 d'abril a la Sala Gran del TNC. Aquí teniu el sinopsi:
Senyores i senyors, benvinguts a setze anys de la nostra història, explicada des de la frontera. País per construir, famílies per conservar, empreses per créixer. La Mina, el Pallars, Nicaragua. Qui és el dolent, qui és el lleig i qui és el bo de la nostra història? Què ens ha dut a ser com som, a pensar com pensem ara, a creure el que creiem ara? Una família que lluita per no perdre casa seva, quan tots els veïns voldrien vendre la muntanya. Un traficant de droga dels carrers suburbials de Barcelona decideix que han de canviar de vida. Un veterà guerriller, que ha passat per les revolucions de Cuba, Bolívia i Xile, i que recala a Nicaragua on aconseguiran derrocar el dictador. Tres històries en una. Tres fronteres en un sol país. Tres fronteres catalanes: els Pirineus, els suburbis i les «amèriques».












L'obra es podrà veure de dimecres a divendres a les 20h, els dissabtes a les 21:30h i els diumenges a les 18h. Si voleu comprar les entrades cliqueu aquí.
Us deixem amb un vídeo d'un assaig obert que van fer d'aquesta mateixa obra de teatre:

Què us sembla l'obra? Anireu a veure-la? Opineu als comentaris!

3 comentaris:

  1. Jo la vax a veure el dia del esteno..Tinc unas ganas

    ResponElimina
  2. La veritat te molt bona pinta, espero que ajudi a millorar la temporada d'aquest any al Tnc, que esta sent molt fluixa, apart de la pujada del IVA, les obres que han pasat no han sigut un exit com s'esperava. Aquesta obra la van fer a la Sala Tallers fa dos anys, ara la tornen a fer amb un altre repartiment i molts canvis

    ResponElimina
  3. Per cert els de la pag https://www.facebook.com/pages/Una-Hist%C3%B2ria-Catalana/173138579382879?fref=ts informaran per anar assajos aquest dijous o divendres

    ResponElimina