dimecres, 6 de febrer del 2013

Aconseguirà la Sónia recuperar l'Ernest?

Com ja vam anunciar l'altre dia, la Sònia comença a maniobrar per recuperar l'Ernest. La Raquel, que se n'ha adonat, li ha dit a l'Ernest. Ella s'en ha adonat principalment avui, ja que s'estaven burlant d'ella sobre com menja. Però ja fa uns dies que dura, perquè ella diu que quan la Sònia i l'Ernest estan junts passen d'ella. Vosaltres creieu que la Sònia i l'Ernest podrien tornar per tercera vegada? Us agradaria? Opineu als comentaris!

7 comentaris:

  1. Jo crec que no, seria masa repetitiu ara si ara no. Crec que la Sonia pot buscar altres homes com el Claudi que va semblar que hi havia alguna cosa mes que un polvo pendent.

    ResponElimina
  2. penso que la sonia hauria de buscar-se un altre home perqué despres duraraien dos dies altre cop i desrpes el ernest es quedaria sense la sonia i sense la raquel , esta bé que la sonia vagui a demanar ajuda al ernest pero tampoc cal que ho faci per apropar-se al ernest

    ResponElimina
  3. Noo edtic convensuda , aquest no peguen ni con cola

    ResponElimina
  4. A mi m'agradaria que si que tornesin, tenen una filla en común y per la nena seria bó que estiguesin junts. Al menys que se olvide de la niñata de la Raquel, aquesta si que no pega ni con cola amb el Ernets.

    ResponElimina
  5. Si els tornen a ajuntar pet 3r cop, es per pegar els guionistes

    ResponElimina
  6. pot ser si!! però m'estimaria més que ens presentin un nou personatge x a ella.. Un morenasso!!!!

    ResponElimina
  7. jo crec que si!a la vida real tb passa!no se hi ha persones que sempre s´atrauen.

    ResponElimina