dijous, 3 de gener del 2013

Com tornaria la Maribel...

La Riera no és el mateix sense la Montse Morillo, la Maribel. El dia que vam publicar en exclusiva: la Maribel marxarà de la sèrie, als fans de la riera s'ens va canviar la cara. Els últims comentaris que ens heu fet al blog són reclamant la tornada de la maribel...
Avui al blog, ens hem aixecat amb molta imaginació i hem començat a pensar: Si algun dia tornés la Maribel, com tornaria?
s
1. Amb un fill o filla d'aquella nit amb en Sergi
Si la maribel tornés, la vida del Sergi tornaria a fer un tomb radical. Però encara un tomb més radical si vingues amb un fill seu d'aquella última nit que van passar junts. De ben segur, que LaRiera batria rècords absoluts d'audiència...

2. Sent la millor cuinera del món...
La Maribel s'en ha anat a Cophenaguen, i ara és allà en un restaurant aprenent com mai... suposem. I si tornés a Can Riera sent la millor cuinera del món? Per ella suposaria un canvi d'actitud? CanRiera tindria tants clients que marxaria el grup Batea?

3. Torna per a conquistar a en Sergi, però ell s'ha liat amb la Cristina...
Podria tornar la Maribel de Cophenaguen amb ganes de començar una relació amb en Sergi... Però i si en Sergi, com van veure en l'últim capítol abans de nadal, estitgues amb la Cristina? Llavors, seria prou interessant crear un triangle amorós entre en Sergi, la Maribel i la Cristina. 

Quina opció us agrada més? Opineu als comentaris!!









10 comentaris:

  1. Jo ajuntaria el punt 1 i dos.Ja que a marxat qeu vingui feta una super professional i per estar més aprop del Sergi que tornes amb un fill.I entre ella i ell tirarien en davant Can Riera sense cap grup Batea per el mitj i llavorns ja seria l'"ostia".....

    ResponElimina
  2. no vull a la Cristina per en Sergi .... que torni la Maribel ;-)

    ResponElimina
  3. Seria el punt 1 ajuntat amb el dos, i si a can Riera anes malament doncs que pusesin un Restaurant ells dos, seria genial. Volem que torni la Maribel i es quedi amb el Sergi.

    ResponElimina
  4. Que torni Maribel con gran xef y ajudi a recuperar CAN RIERA....Seria la bomba.

    ResponElimina
  5. Sent la millor cuinera del món...recuperar Can Riera.....que tornes amb el Sergi...... Sergi tornaria a conquistar-la.
    LaRiera batria rècords absoluts d'audiència...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixo m`agrada....... a Cophenaguen anira `l Sergi, despres tornaria la Maribel, en Sergi torna a conquistar-la.

      Elimina
    2. Total y absolutamente de acuerdo.

      Elimina
  6. Estem patint aquesta relaciò desde els inicis d'aquesta serie i ara que finalment es decideixen la Maribel ha de marxar. si us plau. Esperem que sigui un viatge momentani i que finalmen tornin , perque si no us esteu carrgent un dels grans arguments de la serie.

    ResponElimina
  7. El punt 2 i 3. Que torni feta una gran profesional i amb ganes de conquistar en Sergi!!

    ResponElimina
  8. que no torni siusplau, la Cristina ho fa millor i el Sergi és empalagós amb la Maribel.Només em passa a mi això de que no vull q torni????
    La mort esperada crec que és la Consol en accident d'avió.

    ResponElimina