dimarts, 26 de novembre del 2013

Judit: Claudi o Martí?

Molt bon capítol, el d'avui! Per una banda hem vist en Bernat, que desprès de veure que no podía renunciar amb la Lucía, li ha explicat la veritat sobre el seu passat de capellà, com s'ho pren ella, acabaran tornant ells dos? D'altra banda, hem vist l'Edgar, que ha vist la mala maror que hi ha entre la Mercè i la Cristina i desprès, ha flirtejat amb la Mireia sense massa resultat. Acabaran junts, aquests dos? Què farà l'Edgar al assabentar-se del mal rotllo que es porten les directores de Batea Maresme?

Judit: Claudi o Martí?
Avui hem vist com en Claudi començava a cobrar els deutors d'en Teo, i ho aconseguia amb molta facilitat com hem vist amb un dels deutors. Ell reia, però en aquests moments no només pensa en això, sinó que té una cosa molt més important al cap: es vol casar amb la Judit. Però ha comès un error: ho ha explicat a en Martí, l'"amant" de la Judit. Ell s'ha quedat molt sorprès i avançant-se a en Claudi, li ha explicat a la Judit que el seu ex li vol demanar per casar-se. I no només això, li ha fet triar, si tria casar-se amb en Claudi, no pot continuar tenint aquestes trobades especials amb ell. Ella si que dubta, en el fons sent alguna cosa per en Claudi? Però, davant d'aquest dilema, que triarà ella? Tornar amb en Claudi, o continuar amb en Martí? Opineu als comentaris!

1 comentari:

  1. Aquesta Judit és ben tonta......., i els guionistes la veritat més valdria q veiessin q aquest Marti no pega gens a la serie en aquest paper de Brad Pitt, jo quan feu escenes d'ell cm la de magrejar a la Judit, ja marxo..., quina angunia...., egsss.

    ResponElimina