divendres, 25 d’octubre del 2013

Què passarà a nou personatges la setmana del 28 al 31 d'octubre?

Atenció perquè la setmana que ve és una setmana que hem d'estar molt, molt, molt, atents... Per saber, bàsicament, qui ha disparat en Teo, però també per saber si morirà o no... aquesta setmana tindrem acció sense parar! Recordeu que divendres dia 1 és tots sants i és festa i per tant no s'emetrà "La Riera". Atenció amb el que passarà a nou personatges la setmana que ve:

  • Nil: La situació el beneficia
  • Marta: Vol que l'Ernest llegeixi l'entrevista amb la Míriam
  • Nora: Ella i l'Aniol van embolicant la troca per posar gelós en Salva.
  • Claudi: Entestat a descobrir el culpable. O això diu.
  • Teo: Qui li ha disparat?
  • Ariadna: Li para una trampa a en Dídac
  • Mercè: Té l'Edgar perfectament clissat.
  • Edgar: Aquesta setmana rebrà per totes bandes.
  • Simó: Ha fallat com a guardaespatlles?
Doncs ja ho veieu... quina setmana ens espera... Quina trampa pararà l'Ariadna a en Dídac? Què li passarà a l'Edgar? La Nora aconseguirà recuperar en Salva o serà l'Aniol qui conquistarà la Nora? A en Nil la situació el beneficia... l'ha disparat ell? I sobretot, la gran pregunta, qui ha disparat en Teo i serà capaç en Claudi de descobrir qui ha estat? Viurà o morirà? Opineu als comentaris!
L'Ona i el Claudi en el capítol de dilluns

4 comentaris:

  1. l'episodi d'avui ha tingut un final genial!!!! Jo penso que ha sigut el simó qui li ha fet el tret al Teo!!!! Per fer-li saber que amb ell no s'hi juga i que li pagui.... quina intriga per saber si el Teo mor o no mor!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El simo ha demanat a Raul Batita que dispares en Teo.
      Per altre banda cuan es recuperava a en Teo i en nil amb la seva rabia li remata a en Teo que vol dir que ha matat.
      Pero primer el que va dispara es Raul Bautista perque havía rallat la foto de l'ona i en Teo. Despres el segon intent d'assesinat es en Nil.

      Elimina
  2. Jo crec que ha sigut en Simon,a mes,penso que en Teo no morirá,perque si l'han matat,ja no sortirien Simon,Pilar,Freddy......no???

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es veritat en simo volia que estigui per sortir de l'hospital cuan es recuperi. Per lo tan Simo no ha fet aixo. El que ha fet per demana ordre es en Raul Batista que volia matarlo desde principi. Varies vagades en Teo va defensar perque no li mates amb éll. I va prometre que li pagaría les deutes i no li va fer. Per aixo el Raul Batista li va dispara. En nil despres amb la seva rabia li va mata.

      Elimina