dimarts, 29 d’octubre del 2013

Ha estat en Nil el que ha disparat en Teo?

Avui hem sapigut que la Pilar va ser la que va posar la fotografia d'en Teo i l'Ona a la casa que anaven a comprar la parella. Però, si és veritat el que diu, no va ser ella la que li va enviar algú perquè el disparés. Però la Pilar ha donat la clau a en Claudi per trobar el culpable: "Pensa amb qui sortiria beneficiat de la seva mort, i llavors trobaràs a qui busques." Si és així, podria ser en Nil perfectament, no? No hauria de compartir la discoteca amb en Teo i no es tornaria a ficar mai més amb merders. Però també podria ser en Pau Abad. Però atenció! Demà sabrem qui va intentar matar en Teo! D'altra banda, tenim una altra teoria, i si realment fos un enemic d'en Claudi la persona que el va disparar i no va calcular bé el tret... Qui seria? Però vaja, si tot és el que sembla... qui el va disparar? Ha estat en Nil? Opineu als comentaris!

8 comentaris:

  1. En Nil no ha sigut. No té nassos de fer una cosa així... És, per dir-ho així, un cageta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha sigut que va dispara a Raul Batista.
      En teo cuan veia que es recuperava en nil amb tota la seva rabia li remata a en Teo. Per lo tan tenim dos un Raul Batista li va dispara i en nil li remata per sorpresa perque en simo vulia saber com estaba per treure de l'hospital.

      Elimina
  2. Per cert, no publiqueu la nota de la Clàudia (Ona)?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Claudi ha sigut a Raul Batista que va dispara.
      I en Nil va remata en Teo li va acaba la feina de que sigui mort a en Teo.

      Elimina
  3. A veure si sera la Lidia ....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però que dius,no diguis bestieses,ella és incapaç de fer una cosa així,no té cap sentit

      Elimina
  4. penso que el que va disparar a en teo a sigut en simo per ordre del noi aquell que se li va suicidar el pare

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va dispara en Raul Batista perque li debía demanat ordre de Simo. I despres cuan estava hospital es recuperava i cuan esta viu estava estirat en nil li acaba a rematar per ahogament. Perque vulia treure el marit de l'ona i matarlo.

      Elimina