dimarts, 29 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera" l'autor dels trets

Atenció perquè demà dimecres sabrem més detalls de qui va disparar en Teo... Atenció amb el que passarà demà:

L'autor dels trets
Avui sabrem qui va disparar a en Teo, i per ordre de qui. En Tito es torna a fer el mascle davant de l'Imma. Aquest cop li toca rebre a l'Èdgar. L'Ariadna sembla decidida a fer passar la prova definitiva a en Dídac. L'Ernest comença a prendre's seriosament una possible relació amb la Marta. Ella li vol fer llegir l'entrevista de la Míriam.

Demà sabrem qui va disparar en Teo. Qui? I per ordre de qui? Què passarà entre en Tito, l'Imma i l'Èdgar? Quina prova fa passar l'Ariadna a en Dídac? I l'Ernest i la Marta, poden arribar a tornar a ser alguna cosa més que amics o la cosa acabarà aquí? I ell llegirà l'entrevista? Opineu als comentaris!

2 comentaris:

  1. Be, si us agrada la parella d'Ernest i Marta aqui teniu la seva pàgina feta per admiradors( gent anònima). Veure-ho molt material de cinema, teatre i tv dels actors David Selvas i Alícia Pérez sou benvinguts a visitar la pàg i unir-vos si us agrada https://www.facebook.com/pages/ALICIA-PEREZ-I-DAVID-SELVAS-LA-MARTA-I-LERNEST-DE-LA-RIERA/306899196006247?ref=hl

    ResponElimina
  2. Ha sigut el Nil! a l'avançament d'ahir ja es va poder intuir alguna cosa. El Teo ha de morir i la pàmfila de l'Ona ha d'obrir els ulls!!!!!!!

    ResponElimina