diumenge, 29 de setembre del 2013

Torna el joc dels actors i actrius! Avaluem en Pere Arquillué!

Torna el joc dels actors i actrius! Ja sabeu, aquell joc on cada setmana puntuem del 0 al 10 un dels actors de "La Riera". Aquesta setmana, començem amb en Pere Arquillué (en Claudi)! Però abans de tot, recordem com va quedar el joc dels actors i actrius en la passada edició:

1. Anna Sahun (Lídia) / 9,2
2. Jordi Planas (Sergi) / 9,1
3. Mercè Sampietro (Mercè) / 8,9
4. Laura Conejero (Judit) / 8,8
5. David Selvas (Ernest) / 8,3
6. Mercè Martinez / 8,2
7. Cristina Plazas (Cristina) / 7,6
8. Peter Vives (Nil) / 7,5
9. Rosa Boladeras (Imma) / 7,1
10. Lolo Herrero (Enric Batea) / 6,7
11. Miquel Sitjar (Teo) / 6,5

A partir d'avui continuarem omplint la classificació, i aquesta setmana amb en Pere Arquillué, en Claudi! Ja sabeu, si voleu votar cliqueu aquí! Recordeu que si voleu també podeu dir la vostra sobre perquè li heu posat la nota que li heu posat.

I ja podeu entrar a la pàgina del joc dels actors i actrius, i veure la carrera artística d'en Pere Arquillué! 

6 comentaris:

  1. Un 10!!! Excels! M'agrada tot el que fa!

    ResponElimina
  2. J o ja l'he avaluat I LI HE POSAT UN 0,PER VENJANÇA!!!!!!Ja li està bé,DESPRÉS DEL TOT EL QUE LI VA FER A LA LÍDIA I A L'ADRIÀ ES MEREIX TOT EL QUE LI PUGUI PASSAR.I d'en Teo,no m'en refio ni un pel,ves a saber si encara será ell qui enviarà la Lídia a la presó.I si és així,a en Teo en el seu moment li vaig posar un 7 o un 8 pq crec que en Miquel Sitjar és prou bon actor i no tenia res en contra la Lídia,però si li fa res a la Lídia li poso un 0 ,igual que en Peter Vives i en Pere Arquillué.De moment,no penso perdonar MAI en Pere Arquillué,MAI!!!!I callo perquè parlo en un lloc public.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Club de fans de La Riera29 de setembre del 2013, a les 16:29

      Et recordem que l'hem d'avaluar per la seva feina com a actor, no com el personatge. I també et recordem que és una sèrie de ficció, no real. I que si tornes a fer un comentari d'aquest tipus l'esborrarem immediatament, perquè n'estem bastant farts dels teus comentaris. Moltes gràcies.

      Elimina
  3. Holaa jo li dono un 8!!! avanç de que en Teo arribés a Sant Climent tenia un 9, però com que hi ha dolents més bons... u sento Pere!!! jajaja però ets un gran actor!!! ;) desde manlleu... passat algun diaa pliss.
    Laia Galí.

    ResponElimina
  4. deunido com esta la penya... noi/noia que es vota a l'actor, no el personatge!!! i el pere un 10, com en tot el k fa.. un actor amb molt de carisma..

    ResponElimina