dissabte, 7 de setembre del 2013

Exclusiva! Gravació dels capítols 745 i 747 de "La Riera"

Com ja sabeu, en Teo i l'Ona han tornat de Xile. En Claudi no s'ho ha pres gens bé, però les coses poden canviar i es posaran molt interessants. Aviat en Teo organitzarà una trobada familiar, però no només amb la Judit i en Nil i en Claudi, sinó amb tota la família Guitart Riera: La Mercè, l'Ernest, en Sergi, la Cristina, l'Ariadna... Aquí teniu unes fotografies de quan es van gravar aquestes escenes. Va ser a casa d'en Teo (Can Cuyàs, en realitat), a Cabrera de Mar, el passat 15 de juliol. 
Mireu aquestes fotografies:











Algun fragment de guió que vam poder treure és en la conversa entre en Nil i en Teo, quan en Nil diu: "No penso fer cap il·legalitat a la discoteca", i en Teo li respon "Ets un cagat. Si no fos per mi, la teva discoteca seria un solar." Per tant, com veieu, tenim uns capítols realment impactants! Què n'opineu, de tot plegat?

3 comentaris:

  1. En Teo, com sempre, diu que ha cambiat però no ha cambiat pas... Però, clar, com espera un fill/a, ara es creu més el rei del món del que es creia... I a sobre té l'Ona... Puf! Estic nerviossíssim!

    ResponElimina
  2. Veig la família Guitard Riera mes unida que mai, nomes falta el Lluiset i ja hi son tots.

    ResponElimina