dimecres, 28 d’agost del 2013

Aquest dilluns 2 de setembre torna "La Riera"!!!

Atenció perquè aquest dilluns dia 2 de setembre a les 15.50 arrenca la cinquena temporada de "La Riera"!! Atenció! Si no voleu saber coses de la temporada no continueu llegint!!!

Ara mateix, la família Guitart-Riera ha perdut totes les accions de la Fonda. El 100% està en mans del Grup Batea. La incògnita és saber si la família es resignarà...
 
La Cristina és la directora del restaurant, però arribarà un cuiner nou, l'Èdgar, que promet embolicar força les coses. Es tracta d'algú que té un ascendent important sobre Enric Batea.
 
El Sergi està decidit a complir dos somnis: engegar un nou projecte professional, cosa que no pot fer sol, i ser pare. I el Claudi, aconseguirà remuntar el casino? En quina posició queda la Lídia? On són l'Ona i en Teo? Com afecta a en Nil l'absència de la parella? Haurà superat l'Ernest el trencament amb la Raquel? I la Mercè, què passarà amb ella? No va quedar en gaire bona situació en l'últim capítol. La seva aproximació amb el Sergi va fracassar, però si una cosa s'ha vist durant aquests gairebé quatre anys és que la matriarca de la família és una supervivent.


Però com arrenca la cinquena temporada? Quines trames ens esperen les primeres setmanes?

L'Ariadna s'ha reconciliat amb l'Ernest, i ell amb la Mercè. Fins i tot en Claudi i en Nil han mig fet les paus, gràcies a la intervenció de la Judit. No són tan enemics com haurien de ser. De tota manera, el perdó del Claudi és interessat. El Nil li ha promès que li tornaria els diners, i el pare també li exigeix la devolució dels diners que li va robar en Teo...
 
L'Ernest, enrabiat amb el món, fa pagar els plats trencats al primer que es troba. I resulta que qui es troba és la Cristina. Li clava una esbroncada tan desmesurada, davant d'en Carlos, per una partida de carn que s'ha fet malbé, que el mateix xef se sorprèn del to. No content amb aquest numeret, l'Ernest el repeteix, però aquest cop davant de l'Enric Batea, que, indignat, l'acomiada sense contemplacions.
 
En Sergi està il·lusionat amb la idea de posar en marxa un nou projecte de restaurant. La Cristina i ell s'han passat tot l'estiu buscant "la criatura"...

En Balló i en Nandu fan plans de casament. En Balló està nerviosíssim. Només li falta que molta gent, segurament per prejudicis, miri d'escaquejar-se d'anar-hi. Com en Claudi, per exemple. Tot i que ell es fa enrere quan s'adona que a en Balló sembla que li vagi la vida.


I atenció perquè en Teo i l'Ona podrien tornar amb alguna sorpresa...


4 comentaris:

  1. SPOILER per qui np vulgui llegir res
    L ona arribarà prenyada d en teo

    ResponElimina
  2. Ui, ui, el tema es complica... Puf! Fixeu-vos, falten 2 dies, i no puc aguantar la pressió!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si ja t'entenc el que vols dir:Jo també estic que necessito distreure'm amb alguna festa major pq estic histèric amb la tornada de la riera,però encara em queden 7 dies per lo més gros:Estic impacient per veure la cara d'en Claudi quan l'Ona li digui que està prenyada.Ja miro de distreure'm anant a collir raims a la meva vinya o de festa major,però no puc deixar de pensar-hi.

      Elimina
  3. LLavors hi haurá dos embarassos al mateix temps en la familia Guitard? L'Ona i la Cristina? bum de natalitat al Maresme!

    ResponElimina