dimarts, 26 de març del 2013

Esteve Rovira: "A final de temporada, passarà un gran fet que farà que la família Riera quedi condicionada"

Recordem que l'Esteve Rovira va afirmar en una entrevista a Radio Vilablareix que aquest final de temporada giraria al voltant de la família Guitart-Riera. Deia que passaria alguna cosa que faria que tota la família quedi condicionada. "La família quedarà més tocada que mai, però aquest fet serviria també per unir la família un altre cop". Una família que està desunida des del maig de l'any passat, quan es va destapar la veritat sobre la caiguda de la piscina. També hem de recordar que al capítol 700 de la riera, que s'emetrà a finals de maig, serà especial amb un retorn inesperat que capgiraria la vida dels germans Guitart... Per tant, aquest final de temporada podria tenir a veure amb aquesta persona que torna. Què creieu que passarà a final de temporada? Quin fet farà que la família Riera quedi més tocada que mai? Opineu als comentaris!
Foto del dia que l'Ignasi va morir, a casa de la Mercè










5 comentaris:

  1. Torna la Mariona i a final de temporada a la Mercè li passa alguna cosa per aixó estaran separats peró al mateix temps units per la malaltia de la Mercè.

    ResponElimina
  2. tornara la mariona i poster alguna cosa relacionada amb el sergi fara unir la familia

    ResponElimina
  3. torna en lluis de madrid

    ResponElimina
  4. A mi se m'ha passat pel cap que potser es torna a repetir l'historia de l'Ignasi però amb l'editor i aquesta vegada la Mercè vagi a la presó

    ResponElimina
  5. Torna en Lluïs de Madrid i estarà malalt o tindra un accident! baja que morirà!
    Això farà que la família quedi unida un altre cop!

    ResponElimina