diumenge, 24 de març del 2013

El capítol 700 de La Riera serà especial amb un retorn inesperat...

Esteve Rovira avança que venen emocions fortes: s'acosta el capítol 700 de La Riera i serà un episodi especial. Segons ens ha informat l'Aurora55, el capítol 700 de La Riera, que s'emetrà el dilluns 27 de maig, serà especial amb un retorn inesperat que capgirarà la vida d'en Sergi i de tots els germans Guitart...
De moment, al programa divendres van dir que la Maribel no tornaria, o sigui que la podem descartar. Alguns fans han dit per el xat de la riera que potser podria ser l'Olga o la Mariona (germana de la Mercè).
I vosaltres, qui creieu que serà?

10 comentaris:

  1. Jo crec que tornará la Mariona

    ResponElimina
  2. No tinc ni idea de qui pot ser. Tot i que jo no descartaria a la Maribel, potser ens esta fent creure que no tornara per després donar la sopresa.

    si tornes la Mariona, trasvalsaria la vida de tota la familia (inclosa la Mercè que es la seva germana) però diu que será Sergi i germans per tant no crec que sigui ella.

    ResponElimina
  3. Això té a veure amb allò tan gros de final de temporada??

    ResponElimina
  4. Podria ser Maribel, ancara que el Esteve ha dit que no tornaria, potse es per donar la sopresa, que seria lo millor que podria passar.

    ResponElimina
  5. jo penso que es maribel..Ha de ser maribel..s'is plou

    ResponElimina
  6. El esteve rovira diu moltes mentiras..no cre res del que diu

    ResponElimina
  7. No ho sé,però recordem el capítol 500 de la Riera,emès al dimecres 30 de maig de 2012:Barbacoa a casa la Mercè Riera amb els seus fills,nets,gendres...i gràcies a la Lídia els germans Guitart saben que va passar al capítol 131 amb l'Ignasi.En aquests aniversàris alguna cosa passarà

    ResponElimina
  8. De totes maneres podria ser que canviin el guió o algu per l'estil,tot i que ara ja deuen estar escrivint per la temporada que ve,però seria molt guai que tornés la Maribel embarrassada,perquè llavors crearia una gran incògnita:El fill és d'en Sergi,d'en Carlos o de l'Unax,que és el noi del petó de Copenhaguen

    ResponElimina
  9. Ostres si capgira la vida de tota la família practicament, potser sí que pot ser la Mariona amb alguna de les seves idees. Si descartem la Maribel, encara que jo no sé si descartar-la, no afectaria a tota la família ! A esperar, ja anirem veiem la trama !!!

    ResponElimina