divendres, 1 de març del 2013

David Plana: "La Riera tindrà una cinquena i última temporada"

El director argumental de La Riera, David Plana, va confirmar en una entrevista fa unes setmanes a elnou.cat que La Riera ja tenia data de caducitat. A l'entrevista va afirmar que ser director argumental de La Riera li ocupava el 90% de la seva vida, i que tenia la necessitat de que s'acabés. Li van preguntar que si La Riera tenia data de caducitat i va respondre aixó: "Jo volia acabar a la tercera temporada de la sèrie. Em van convèncer per fer-ne una quarta. Jo mateix vaig veure que fer una temporada més encara podia tenir sentit. Amb l’equip i la direcció de la cadena hem acordat fer una cinquena i última temporada en la que tancarà totes les trames de la sèrie. Si després TV3 vol fer una sisena temporada jo em baixaré del projecte, ja que no puc seguir amb aquest ritme de vida. " O sigui que vol dir que si no hi ha canvis s'arribarà aproximadament als 930 capítols de La Riera... Què en penseu d'aixó? Opineu als comentaris!
I si avui us heu perdut la tertúlia de La Riera: aquí teniu els enllaços: Part 1 i Part 2. I recordeu demà d'entrar al blog perquè us avançarem una trama sobre en Guillem molt interessant...



2 comentaris:

  1. Doncs ja está bé que plegui o que es vulgi baixar de la presió, però no l'acabaria a la cinquena, sino que continuaria molt més només buscaria un nou director argumental.

    Soc molt fan de la Riera i ara cabar seria una perdició. Jo sóc guionista i animo a en David Plana a aguantar aquesta temporada i mitja.

    HR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es millor que continui la serie perque no sabem com s'acabara. Ni tampoc sabrem el assesinat de nil que li va fer en Teo. Aixo continua hem de saber a tots i totes les consecuencies de la serie. estan tots que volen saber es millor que alargui. Ho entenc que estem obssesionats de la serie. Pero hem de fer saber que no s'acabi la cinquena temporada per seté temporada.

      Elimina