divendres, 15 de març del 2013

Daniel Sicart (Jofre): Estem rodant trames molt potents!

Al twitter i al facebook d'en Daniel Sicart (en Jofre a la riera), en Daniel Sicart va posar que tornava a La Riera i que estaven gravant trames molt i molt potents! Les trames segurament sortiran just desprès de setmana Santa, i recordem que aviat hi ha l'assassinat de Can Riera, o sigui que potser l'assassinat té alguna cosa a veure amb en Jofre... Vosaltres, que creieu que passarà?
Demà, a les 11:30, com cada dissabte us avançarem una cosa, aquesta setmana és sorpresa... ja ho veureu... I si avui us heu perdut la tertúlia de La Riera, aquí teniu els enllaços: Part1 i Part2, us la recomanem perquè de convidada hi ha l'Anna Sahun (La Lídia). I divendres que ve ficarem una entrada on fareu de guionistes... No us ho perdeu!



4 comentaris:

  1. Vosaltres sabeu el far de plorar quan en una de les escenes avançades de la setmana que ve he vist la Lídia convalescent??Siusplau,necessito saber del cert que no es morirà i que es recuperarà de seguida,siusplau

    ResponElimina
  2. si no es mor a de anar a la preso ..es una asesina..

    ResponElimina
  3. Calla p o c a s o l t a,que sigui l'ultima vegada que et sento parlar així de la Lídia,entesos??Com pots parlar així de la Lídia després de veure'la plorar tant amb aquella escena tan romàntica,no et cau la cara de vergonya??La Lídia ni ha de morir ni d'anar a la presó,i aquesta serà l'ultima vegada que fas un comentari com aquest,i pobre de tu que tornis a escriure maldats sobre la Lídia,perquè si hi tornes jo mateix faré que et passin les ganes de tornar a entrar en aquest blog,entesos??I fins el dia que em mori penso seguir defensant la Lídia,us agradi o no,entesos??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ResponElimina