dissabte, 16 de març del 2013

Avançament: En David trama alguna cosa amb la Marina...

Aquesta setmana, en David, com molts heu vist en l'avanç del capítol de dilluns, ofereix a la Marina que torni a treballar per una nit a les festes del iot. Recordem que ella ho va deixar perquè ell li va oferir vint mil euros a canvi d'anar-se'n al llit amb ella... Però bé, també vam veure una escena avançada a divendres en que parlaven la Marina i en Daniel i ell li deia que no acceptés l'oferta de tornar a treballar a les festes del iot... També podria ser aixó una estratègia d'en David, i quan ella vingués al iot, resultés que no hi hagués ningú més que ells dos... Ara que s'ha gastat molts diners amb en Gabriel, creieu que ara acceptaria els 20mil euros d'en David? I què creieu que farà en David?

5 comentaris:

  1. Aquesta M E R D A és el que avançeu??Quan ahir a la tertulia de la Riera vaig veure la Lídia convalescent vaig plorar tota la tarda sense parar:I si la Lídia es mor??I si acaba a la presó??Siusplau,que no mori ni acabi a la presó ni desaparegui de la sèrie mai

    ResponElimina
    Respostes
    1. Club de fans de "La Riera"16 de març del 2013, a les 15:06

      Hola, cada setmana avançem alguna cosa que passa però sense destapar coses molt importants, ja que destrossasiem l'intriga i la sorpresa dels espectadors de la sèrie. Sobre la Lídia, pots estar tranquil que no es morirà.
      Club de fans de La Riera

      Elimina
    2. Gràcies,però todavia no em quedo tranquil,perquè no m'heu contestat si anirà o no a la presó,això vol dir que hi anirà i que no m'ho dieu perquè no pateixi oi??Però si passa ho acabaré veient i serà pitjor:És més,si a la Lídia li passa alguna cosa em mataré a mi mateix i vosaltres,els guionistes haureu de carregar amb la culpa,el mateix que faré si no em responeu ja la segona pregunta.El que tinc no és intriga,és ANGOIXA I TRISTESA,i no volgueu saber com se sent una persona quan està així,això no li desitjo ni a la pitjor persona del mon.Si em confirmeu,DE VERITAT,NO PERQUÈ EM QUEDI TRANQUIL que fins que s'acabi la sèrie no deixareu que li passi res dolent a la Lídia us convidaré a un berenar,us donaré tots els meus diners,usacolliré a casa meva i faré tot el que vulgueu,però siusplau,responeu'me la segona pregunta,no puc viure amb aquesta angoixa

      Elimina
  2. A mi la Lidia no em fa cap pena,dons ella no s´hi pensa gaire quan vol fer desapareixa algú o millor dit(ELIMINAR)sence cap mena de remordiment.Es ambiciosa i cruel,solament es preocupa de els seus interesos.

    ResponElimina
  3. Aquet anonim sembla un maniaco. N o m'agradaria trobarme al carrer.

    ResponElimina