dissabte, 23 de març del 2013

Analitzem les escenes avançades de "Divendres"

Ahir a la tertúlia de La Riera al programa Divendres van mostrar un munt d'escenes avançades que passarien desprès de Setmana Santa, a partir del 2 d'abril. Avui, al blog, ens hem posat a analitzar-les...

ESCENA AVANÇADA #1:
En Jofre vol demostrar a la Bet que ha canviat, i li explica que tot el que li va fer i el que va passar és història. En la conversa sembla que en Jofre li estigui tirant la canya a la Bet... Creieu que poden acabar junts aquests dos?


ESCENA AVANÇADA #2:
A la Míriam, la periodista, li roben l'ordinador en mig del carrer. Però mentres corre per atrapar el lladre, es topa amb en Dani. La primera impresió és dolenta, però hi ha història amorosa a la vista?



ESCENA AVANÇADA #3:
A la Mercè li surt l'oportunitat de fer un viatge de feina a Turí, i l'Ariadna vol anar-hi amb ella. Però ha de parlar amb l'Ernest i ell li diu que és molt mesquí que utilitzi l'Ariadna per apropar-se amb ell... Trobeu justa l'actitud de l'Ernest?


ESCENA AVANÇADA #4/#5:
Aquestes escenes les fiquem juntes perquè van lligades. Com ja us vam avançar, en Sergi té problemes econòmics i demana a l'Enric si li pot avançar el sou o fer-li una bestreta. Però ell s'hi nega.



Però més tard, l'Enric li diu a en Sergi que li oferiria diners amb una condició. Però no sabem quina. Li podria estar demanat que deixés la Cristina per diners? Li podria estar demanant que li vengués la seva part de la fonda?


ESCENA AVANÇADA #6:
La Lídia s'està recuperant de l'operació, i en Claudi ho aprofita per fer i desfer com ell vol al casino. En aquesta escena en Claudi diu a la Judit (que ja ha tornat del centre) que no li diguin res a la Lídia, que li diria ell...


ESCENA AVANÇADA #7:
La Raquel parla amb el seu germà (intepretat per en Joan Dausà)... Però com que aquesta escena la van ficar sense so, no sabem el que es diuen. De que creieu que estab parlant entre germans?



Que n'opineu sobre aquestes escenes avançades? Opineu sobre alguna d'elles als comentaris!!! Bon dissabte!

1 comentari: