dilluns, 24 de desembre del 2012

Quin és el secret de la Lídia?

Ja fa unes quantes setmanes van dir a la Tertúlia de la Riera que el secret dels Flaquer no era l´únic secret de la Riera. Sinó que la Lídia també amagava un secret. La pregunta és: quin és aquest secret? Fa dies que corren rumors que diuen que la Lídia és compatible amb el ronyó del seu pare. És probable que sigui aixó, però també pot ser alguna cosa del casino, com per exemple que ha fet coses il·legals contra en Nil o en Claudi... Vosaltres quin creieu que és el secret de la Lídia? Opineu als comentaris!

5 comentaris:

  1. Ni idea,però pots comptar...Però espero que NO VAGI A LA PRESÓ,perquè sinó deixaré de seguir la sèrie i se com convençer als meus amics que també ho fagin,de fet ahir gairebé als vaig convèncer...Si no voleu que passi que la lídia no vagi a la presó,i no estic per romanços.Em dic Toni i que sapigueu que no soc un covart.Si cal que la lídia es mori,que mori,però pobre dels guionistes que vagi a la presó,no us ho sabré perdonar mai.Bones festes

    ResponElimina
  2. I és més,n'estic fins als collons de tant de misteri i tanta tonteria en aquest coi de novel.la,i si esteu pensant de fotre la lídia a la presó i em voleu prendre el pel amb mi ho teniu pelut,jo no em deixo trepitjar,i a mi al pel no m'el prendreu.WEntenc que no em volgueu dir al seu secret,però contesteu-me amb sincritat al 100 per cent:Anirà la Lídia a la presó?

    ResponElimina
  3. Si no em contesteu vosaltres,l'Estel Solé,La"Marina"a la Riera,és parenta llunyana meva,i si no us dona la gana de respondre'm la pregunta li preguntaré amb ella i la collaré fins que m'ho digui.No puc deixar de seguir la sèrie així com així,hi estic massa enganxat,però si la Lídia va a la presó m'emportaré un gran disgust.Què puc fer????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ResponElimina
  4. He passat la pitjor Nochebuena de la meva vida pensant en això

    ResponElimina
  5. I avui a la missa del gall,tota l'estona pensant en això...Quina merda de Nadal,tant de bo s'acabi aquest desastre de Nadal

    ResponElimina